با اجازه تون میخوام آموزش هیروی Spritbreaker رو بنویسم
با اجازه تون میخوام آموزش هیروی Spritbreaker رو بنویسم
FCB (08-21-2015)
با توجه به تجربه ای که از bloodseeker دارم ، میخوام آموزش bloodseeker رو بنویسم . اگه کسی وسط نوشتنه آموزششه بگه تا من دنبالش نرم.
"I'm the beast of bedtime tales."
Deadking (08-21-2015)
با سلام
میخوام آموزش هیروی بوچر رو با توجه به تجربه ام (300 گیم) توی دوتا2 بزارم. مرسی.
اینو برای تست میزارم ( متن زیر منظورم)
معرفی هیرو
خواستم ببینم رنگ چطوری باید عوض بشه مرسی.
ویرایش توسط Apdentist : 09-16-2015 در ساعت 07:37 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
میخوام آموزش Drow Ranger - Traxex رو بنویسم .
دوستان چه هیرویی رو پیشنهاد میدید؟ تا امشب بزارم
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Naga Siren
[SIGPIC][/SIGPIC]
هیرو های دیگه هم دوستان پیشنهاد بدن ،بعد یکی رو که خیلی بیشتر باهاش بازی کردم میزارم ،احتمالش زیاد هست Anti -mage رو بزارم ،400 بازی باهاش رفتم ،ونسبت به ناگا باهاش خیلی حرفه ای ترم
آموزش am هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
troll یا ls یا lycan خلاصه هیروهای carry که ازش آموزش نیست بذار
op heroes? like shi..t? از این op ها متنفرم ،بین سال های 2012 تا 2013 با huskar 400 بازی کردم هنوز دارم مسخره میشم
دیگه گذشت زمان op . الان خودت هم op باشی تیم نوب باشه میبازی . مثل من که بار ها با PA Bloodseeker riki باختم !
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©