بازی های دوستانم که پشم
بازی های دوستانم که پشم
خیلی ظلم کسی که اکانت منو با واسطه جعلیش بالا کشیده الان داره بازی میکنم با اکانتم منم دارم watch میدم بازیش رو،واقعا ظلم.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Apdentist (06-25-2015)
tnx
اما ظاهرا فعلا صبری در کار نیست راستی D: نه :d
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
متسفانه 90% پلیرهای دوتا در ایران اهل انجمن و سایت و اینطور چیزا نیستن ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sharingan (06-26-2015)
منظور من فقط از لحاظ نظامی بود
حتی خود مدیرای این انجمن هم این انجمن رو ول کردن چه برسه کاربرا تنها کسی که اینجا انلاین میشه از مدیرا همین اقای Mohammad_ai69 هستن بقیه حتی انلاین هم نمیشن چه برسه بخوان پست بذارن وقتی مدیرا ول کردن از کاربرا چه انتظاری میره
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
کاملا موافقم! فقط توی مدیران محمد فعال هست یه بعضی وقت ها هم four eyes میاد یه سری میزنه و یه پستی میده دیگه هیچ!
Sharingan (06-26-2015)
به نظرم بین اعضای فعال سایت 2 نفر رو با رای گیری مدیر کنن خیلی خوب میشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sharingan (06-26-2015)
من با یک مقدار دست کاری فایل های بازی تونستم یک خورده تغییرات تو بازی ایجاد کنم تو رنک مچ از اونجایی که کد نویسی بازی با زبان لوا هست با توجه که بازی قابل ویرایش و تغییر هست با این انتفاق شاید بشه در راه مپ هک و .. تلاش کرد من که دارم تلاشم رو میکنم بسازم با این که دیدم اینجوری تغییر کرد امید وار شدم برای اینکار عکس رو ببینید
در واقع خود این که کاری خواستی نبود فقط نشون داد میشه بازی رو تغییر داد
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
این یکی از اکانتام هست clash رفیق تو حس میکنم زیادی تو رنک واردی با توجه به اینکه رنک قبلیم با اینکه بازیام 3 برابر بد تر از این بود و شد 4.5 به نظرت این چند میشه؟!
Mhysa - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©