من به حضرت حصین اعتقاد داشتم . ولی باید توی این حس باشی تا ببینی....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این حس کره ت می کنه ، کورت می کنه ، همه حساتو میگیره ، فقط یک حس میمونه ، حس عاشقی...
من به حضرت حصین اعتقاد داشتم . ولی باید توی این حس باشی تا ببینی....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این حس کره ت می کنه ، کورت می کنه ، همه حساتو میگیره ، فقط یک حس میمونه ، حس عاشقی...
ویرایش توسط ABNightmare : 04-28-2017 در ساعت 03:44 PM
"I'm the beast of bedtime tales."
Amin_AssAssin (04-28-2017)
حرف دل من و حضرت یکیه :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد عاشقی ازت یه آدم منزوی خونه نشین 24ی دوتا باز باقی میمونه
[SIGPIC][/SIGPIC]
Amin_AssAssin (04-28-2017)
و.....تا ثریا میرود دیوار کج
A_W_Z_2 (04-29-2017),bayani (04-29-2017),fallofwinter (04-29-2017),FCB (04-29-2017),Sharingan (04-29-2017)
How to win the game :
1-call Burining
2- win the game
واقعا چی باعث شد این پیش بینی رو کنی؟ همش kappa دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
secret قهرمان بشه؟! :دی دی دی دیدی بدسبدسخدبخسدبسذبهعسل
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Viper (04-29-2017)
kappa نداره همش puppey_face داره، جای لوگو سیکرت باید puppey_face بزاریم تو بتل پسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (04-29-2017)
سلام،دوستان iosي يه برنامه خوب معرفي ميكنيد كه فايل هاي pdf رو بشه باهاش باز كرد note خود گوشي باز نميكنه😒
مرسي
Sent from my iPhone using Tapatalk
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
فک میکنم با زاپیا و یا شیرایت امکان پذیر باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم با زاپیا بعضی از فرمت ها رو که گوشی پخش نمیکنه میارم مثل pdf و چند تا کیفیت ویدیویی
Apdentist (04-30-2017)
Foxit Mobile PDF . Adobe ReaderThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (04-30-2017)
کسی بازیکن رول 2 خواست خبر بده
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©