Aomine daikiThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Aomine daikiThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (05-21-2017)
هدف لول تو بازی مثل دوتاست برسی به نکسوز نابودش کنی بازی تموم شه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما تو جزییات خیلی باهم فرق دارن. مثلا اونجا چیزی به اسم درختو اینا نداره و به جاش چمن هست و ... .
فقط توش باید یه سری پوینت جمع کنی تا چمپیون بخری و مثل دوتا همه چمپیونا آزاد نیست.
bayani (05-21-2017)
بالاخره دیشب وقت کردم تا شاهکار Na Hong-jin -The Wailing و میشه گفت یکی از بهترین فیلم های چند سال اخیر کره جنوبی رو ببینم و واقعا لذت بردم.هرچه از فیلم بگم کفایت نمیکنه.بعد از تموم شدن فیلم اینقدر غرق در سوال و معما های فیلم بودم که تا 5 صبح داشتم نقد های فیلم رو میخوندم.پیشنهاد میکنم فرصت کردین حتما بیبنید.
پ.ن : فیلم the Handmaiden هم جزو بهترین های پارسال سینمای کره بود و اینم توصیه میکنم.البته صحنه های جن*سی خشنی داره.رده سنی رو رعایت کنید
Mohammad_ai69 (05-21-2017)
منم چند وقت پیش دیدمش. همش منتظر بودم یکجا بیاد بترسم که نشد ولی اون آخرش که ژاپنیه دوربین دستشه اونجا ترسیدم که آخر فیلم بود. :دی قربون اسلام خودمون برم. یک قرآن رو جلو شیاطین باز کنی شاخ تریناشونم هیچ غلطی نمیتونن بکنن. یارو با صلیب رفت اون جلوش می خندیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نقدهاشو خوندی بیا بگو فیلم چی شد آخرش؟ بالاخره اون دختره شیطان بود یا این پیر مرده؟ این لااقل قیافه خودش رو نشون داد (پیر مرده) تازه از دختره هم می ترسید ولی دختره یارو رو نگه داشت نزاشت بره خونش تازه اون دعا نویس خوبه رو هم فراری داد..
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
alibayat10 (05-21-2017),TeNSai (05-21-2017)
من که فعلا انیمه ها زندگیمو به .... کشیدن |: 24 ساعته دارم انیمه میبینم حوصله دوتا هم ندارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی زومیت هم گفتم این مطلب رو چندتا فرضیه وجود داشت ولی قطعی ترینش این بود کهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پیره مرده ژاپنی شیطان بود و از همون ابتدای فیلم وقتی لخت میدیدنش واقعا وجود داشت و خیال و وهم نبود ، جنگیر رو تسخیر و مجبور کرده بود و همدستش شده بود و دختره هم معلوم بود که فرشته بود و راه درست رو به مرده نشون داد ولی اون ایمان نیاورد و به حرفش شک کرد و نتونست با سه بارخودندن خروس و گیر افتادن روح صبر کنه و در اخر هم خودش و خانوادش مردن
اونجا هم توضیح دادم برای بچه ها که
یجورایی اشارات مسیحیت و تقابل شیطان و مسیح رو در خودش گنجانده بود (پرتاب سنگ از سوی دختر که تلویحا به یکی از آیات انجیل اشاره داره که "بگذار آنکه بی گناه است نخستین سنگ را بیاندازد"، سه بار خواندن خروس، گرفتن عکس توسط شیطان که استعاره از تسخیر روح بشری هست، همینطوردرخواست ایمان بی قید و شرط برای رهایی از سوی فرشته که مرد در نهایت تو این آزمون شکست خورد) ... مرد جنگیر هم از ابتدا همدست مرد ژاپنی بود به چند دلیل 1 - تو اولین صحنه ای حضورش لباس زیری دقیقا شبیه مرد ژاپنی داره که بنظر یه نکته ظریف از سوی کارگردان 2- هدف مراسم جنگیری در واقع تسخیر دختر بود و بد شدن حال پیرمرد ژاپنی بخاطر حضور دختر در آن نزدیک بود که به شکل زیرکانه ای این دو با هم همزمان نشون داده شدند تا بیننده رو گمراه کنه 3- صحنه استفراغ و خون بالا آوردن جنگیر که نشون دهنده تقبل نیروی شر در حضور نیروی خیر4 - در انتهای فیلم بذر شک و تردید رو اون در دل مرد میکاره و فریبش میده 5- و در آخر جعبه عکس ها که مرد ژاپنی ادعا میکرد سوزونده معلوم شد برای محافظت به جنگیر سپرد ه شده
آنچه که جنگیر انجام میداد تلاش برای متقاعد کردن مردم به نیرویی ماورا طبیعه بود(در مسیحیت تمام نیروهای فرابشری بغیر معجزات مسیح شیطانی قلمداد میشوند) یعنی باور به خدای دروغین، اما مراسمی که پیرمرد ژاپنی اجرا میکرد تلاش برای دشمنی با خداوند و هدایت نیروهای شر و پلیدی درونش بسوی مردم روستا بود (که موفق هم شد).
اونجاییم که پیرمرد داشت انجام میداد یه دعاییو ولی نتونست اگه دقت کنی دختره دور خونش میاد واسه همین ضعیف میشه.دختره میشه گفت فرشته بوده.
البته یه برداشت دیگه هم وجود داره که بیخیال :d کلا کارگردان دست بیننده رو باز گذاشته برای نتیجه گیری نهایی در مورد پایان بندی فیلم و اینم بگم ژانر اصلی فیلم معمایی و جنایی محسوب میشه تا ترسناک و نباید انتظار ژانر وحشت رو داشته باشی از این فیلم.
ویرایش توسط bayani : 05-21-2017 در ساعت 11:38 PM
FCB (05-21-2017)
این چه وضعشه
2 تا آباندون توی رنک خوردم و اولین گیم sd هم آباندون شدم !!
دوباره فایند کردم اکسپت که کردم پرید از گیم بیرون 20 مین بن شدم !
دوباره فایند کردم دوباره پرید بیرون الان 24 ساعت بن ام ! 5 تا هم sd دارم ...
البته از 3g همراه اول نمیشه انتظار بیشتر داشت
اگر میخوای for fun بازی کنی اره خوبه ولی اگر میخوای حرفه ای ادامه بدی نه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گیم پلی اش فرق داره
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
Slayer (05-21-2017)
پس اون یارو shamanـه همدست ژاپنیه بود؟!!!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس چرا اونجایی که میخ میزد تو مجسمه اینم چشم و دلش رو می گرفت از اینور؟
راستی اونجا اگر مرده نمیرفت چی میشد؟ یعنی صبر می کرد 3 بار خروس بخونه و نمی رفت؟ اونجارو این مترجمش خیلی بد نوشته بود زیرنویسی که من داشتم نفهمیدم درست حسابی. طرف از این جوگیرای زبان آمریکایی بود
دختر بچه هه دم دست من بود خفش می کردم خیال همرو راحت می کردم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
چرا فیلم ترسناک معرفی می کنین :-d من از همه جا بی خبر می خواستم امشب دانلودش کنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©