این بیرون پریدن بعد از Accpet نمیدونم به چه خاطره !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه بار سر خودم اومد یه روز بن بودم.
این بیرون پریدن بعد از Accpet نمیدونم به چه خاطره !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه بار سر خودم اومد یه روز بن بودم.
Slayer (05-21-2017)
FCB (05-21-2017)
FCB (05-22-2017),Mohammad_ai69 (05-22-2017)
خداییش بعد از این که این بازی رو به خاطر این چند تا احمق روس باختم , ادامه بدم ؟
دوستان همینطور که مسولین قول دادن پروژه فاز جدید اینترنت عید استارت بخوره و نت ها خیلی بهتر شن ، به بعد از انتخابات موکول شد ( بخاطر امنیت کشوری ) ، حالا بعد انتخاباته و کم کم دست بکار میشن می خواستم بگم اگر نتتون تایم اوت شد یا قطع . صبور باشید
ترجیها اگر خواستین بازی کنید شب ها بازی کنید که اینها روش کار نکنن . برای افرادی گفتم که نمی خوان abadan شن
اینا چهار ساله درگیر اینن که ترافیک داخلی رو جدا کنند.هنوز که خبری نیست امیدوارم سایت های بزرگ ایرانی به داخل کشور بیان تا ترافیک خارجی کمی پایینتر بیاد.تلگرام هم که ماشالا 80 درصد پهنای باند کشور رو گرفتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان من تصمیم دارم برم Lol بازی کنم دوتا۲ خراب کرده
عزیزان من چرا باید با لول 125 بازی کنم و یار من لول 2 باشه یا 3 باشه
چرا باید اینطوری باشه؟
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
نه ادامه نده ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ.ن: اصلا فکر نکنی چون خودم بای دوتا2 دادم برای این میگم ادامه ندی...
"I'm the beast of bedtime tales."
Slayer (05-23-2017)
نه داداش خدارو شکر وضع داره خوب میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یادتون نیست یک گیگ اینترنت 5000 تومان بود؟
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
هنوزم مبین نت 1 گیگ اینترنت 5000 با مالیات میشه بالای5تThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©