مثلا SF ،براش Butterfly بخری میگه butterfly (یعی پروانه) آیا معنی میده؟! لزوما نباید معنی بده،در ضمن Liquid فقط معنی مایع نمیده،اگه برای کالا -جنس باشه،سهل و ساده هم معنی میده.
قدیم یکی از بچه های همین سایت بهش آرکانا لینا داد،الان دیگه نمیدونم.
مثلا SF ،براش Butterfly بخری میگه butterfly (یعی پروانه) آیا معنی میده؟! لزوما نباید معنی بده،در ضمن Liquid فقط معنی مایع نمیده،اگه برای کالا -جنس باشه،سهل و ساده هم معنی میده.
قدیم یکی از بچه های همین سایت بهش آرکانا لینا داد،الان دیگه نمیدونم.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
alia76972 (06-15-2017),bayani (06-13-2017),erebor (06-14-2017),Mohammad_ai69 (06-13-2017),Slayer (06-14-2017),Soul Keeper (06-14-2017)
بچه ها کسی fidget spinner داره؟ خوبه؟ میخوام یکی بخرم ارزش داره؟ چون قیمتاشون طرفا 90 و 100 تومنه! نمیخام الکی پول حروم کنم
خود خریدنش پول حروم کردنه lol
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
A_W_Z_2 (06-14-2017),Soul Keeper (06-14-2017)
این قرتی بازیا چیه ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تمام استوریا اینستاگرامم شده همین spinner.
یه کلیپ دیدم طرف همینو رو سرش در آورده بود
پ.ن= هر وقت یکی از اینارو میبینم یاد ماشین فیلیپس (صورت تراشی) خودم میفتم
پ.ن 2= ویدئو یی که توی GTA5 هم اومده ...
(https://www.digikala.com/mag/%D9%85%...2%D9%85%D8%AF/)
ویرایش توسط Apdentist : 06-14-2017 در ساعت 07:49 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از بس دست همه هست خو ادم احساس میکنه انگار از دنیا عقبه ولی خوبه شما نگار ندارید دیگه احساس تنهایی نمیکنم
پسر پورش هم دست خیلیا هست، iphone هم دست خیلیا هست ،و... حالا اگه نداشته باشی آیا عقبی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه استاد دانشگاه داشتیم فوق تخصص جراحی پستان بود،گوشیش ساده.آیا از دنیا عقبه ؟ از ما 300 پله جلوتره والا
dark druid (06-15-2017),Mohammad_ai69 (06-15-2017)
قبلا اسم محمد زیاد بود توی ادد لست استیمت . الان فقط خودم محمد هستم با fcb
جدیدا 80 % از ادد لیستم حسین شدن ماشالله
FCB (06-15-2017),Soul Keeper (06-15-2017)
عجب حس مذخرفی دارم
دوساله الافم
حالا که رسیدم ته سال دوم، کم اوردم
هیچی دیگه! کار یه سالو نمیشه توی یه ماه درست کرد ولی توی یه ماه میشه کار یه سالو خراب کرد
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
اگر بعضی وقتا واقعا به آرامش نیاز داشتید برای خواب برای درس خوندن بازی کردن هرچی... برید چندتا صدا یا فیلم asmr ببینید تو یوتیوب پره
ویرایش توسط Soul Keeper : 06-15-2017 در ساعت 10:58 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©