Tarkan آلبوم داده هاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فئق العادس
Tarkan آلبوم داده هاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فئق العادس
Mohammad_ai69 (06-22-2017),samdeloges (06-22-2017),Soul Keeper (06-23-2017),Viper (06-23-2017)
من نقل قول بعضی از دوستان بگم
شاید این افکارم مثل یک هفته پیش تغییر کنه باز ولی افکارم کاملا وارونه شد طی این یک هفته اخیر که یک تصمیم برای خودم توی زندگی گرفتم
اگر ما بیکاریم اگر که قول دوستمون یک مرده متحرکیم همش تقصیر خودمونه . همش تقصیر منه ، ولی کاری که میکنیم همش دنبال مقصریم همش میگیم کشور برامون کاری نکرده . من چه کاری کردم برای کشور ؟ من چه کاری کردم برای مردم ؟
چقدر تلاش کردم که زندگی برای خودم بسازم ؟ یا فقط توی خونه نشستم و میگم بیان منو ببرن سرکار . چی بلدم ؟ اونایی که دم از کشورهای دیگه میزنن بدون با این سطح سواد من و سطح تلاش من یک کارتون خواب اروپایی هم بیشتر از من و جونای امثال من کار بلده
من خودمو مستقیم مثال میزنم . تا نگم همش جونای ما . چون بعضی ها واقعا تلاش میکنن .
میگم من رفتم لیسانس برق الکترونیک گرفتم و انتظار دارم برم سرکار ، یکی بیاد بگه چقدر مطالعه داشتی میگم صفر . بگن چقدر تلاش داشتی و با مدارها کار کردی میگم صفر . پس انتظار چی رو دارم ؟
اونی که هر مهندسی پزشکی و ... رو گرفته و با تلاش اینکارو کرده و حرفی برای گفتن داره من اسمم رو اسم دختر میذارم اگر این خاک لازمش نداشته باشه
کارمون شده مصرف و مصرف و مصرف . نهار شمام صبحونه زنده داری و پرسه زدن توی دنیای مجازی . این ها لازمه اما نمیشه باهشون زندگی 24 ساعته کرد و برای ایندمون ، خود شخص هیچ تلاشی نکنه
اگر بهم اجازه بدادن کل جونای بیکار این مرز و بوم رو جمع میکردم میگفتم چی بلدی ؟ هم من هم شما میدونید 80 یا 90 % اصلا فرق مدفوع گرگ با کشک رو نمیدونن ( کسانی که ندیدن چون با هم شبیح هستن شده یه مثال )
واقعا دوستان ما ادم های بدی هستیم که خودمون زندگیمونو نابود کردیم و همچنان میکنیم و میندازم تقصیر پدر مادر جامعه کشور اقتصاد و .... و فقط هم ادعا داریم تنها چیزی که داریم همون ادعای تو خالی هستش
دوتا 2 رو هم مثال میزنم چون اینجا انجمن دوتا هستش . همون هایی که میگن از ایرانی خوشمون نمیاد یا روس یا ترک ( از جمله خودم ) خداییش دقت کردین اینقدر توی بازی فوحش میدیم که حد نداره ؟ ولی در ماقبل انتظار داریم همه بهمون احترام بذارن
اگر این زندگی من هستش مسئول من هستم اگر بیکارم مسئول من هستم اگر زندگیم بی کیفیت یا یکنواخته مسئول من هستم من مسئول تمام اتفاقات زندگی خودم هستم
یه کارگر رو پیدا کن و یک فردی که سوار ماشین گرون قیمت خودش هست ، از هر دوتاش بپرس چرا به اینجا رسیدی . هر دوشون بهت خواهند گفت .
تنها چیزی بدون تلاش کردن نصیبمون میشه شکست و یکنواختی و بیکاری هستش
تا همین یک هفته پیش می خواستم هر کاری کنم که از این کشور برم ولی الان خوشحالم که میبینم یک سری افکار پوچ و بی پایه بود
می خواستم به جایی برم که دارای امنیت باشه و در ارامش باشم . ولی امروز فهمیدم کشور من امنیتی برای من فراهم کردن که پاریس و لندن نتونست . کشور من برای من امنیتی فراهم کرد که بتونم بیام توی این سایت با خیال راحت برای شما بنویسم
قبول دارم خیلی چیزا مانع هستن ولی اگر این موانع نبود لذت موفقیت معنایی نداشت ، دریایه طوفانیه که ناخدا رو ناخدا میکنه نه دریایی ارام اروپایی ( که جدیدا چندان هم ارام نیست )
برادر من ، دوست من ، خواهر من . هر کسی که داره این مطلب رو میخونه . من و تو این کشور رو میسازیم اگر میتونی کاری برای این خاک کنی اگر میتونی کاری یاد بگیری که کمکی به مردم کنی این خاک هم از تو قدردانی میکنه
اگر نکرد بعد شاکی باش نه اینکه توی خونه گرم و نرمت نشستی و هیچکاری نکردیم و انتظار بی خودی داریم .
من کوچکتر از همه شما هستم که بخوام حرفی بزنم که بوی نصیحت بده ، فقط حرف دلمو زدم و تفکراتم چی بود و چی شد شاید یک نفر بخونه و مثل من نظرش برگرده و تلاش کنه تا با هم زندگی رو بسازیم .
و در اخر هم به خودم افتخار میکنم ایرانی هستم و از تمام افرادی که برای این مرز و بوم تلاش میکنن خسته نباشید میگم . درود بر همشون .
وقتی با لژیون جنگل میتونی توی6 دقیقه لول6 بشی هم لول هیرو مید بعدم جوین بدی هیرو مید دشمنو بکشی اصن بهشته چرا بره لین کلا؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واللللللا
ساپورتمونم که نمیکنن باید بری بقل آنتی میج پلی بدی تو لین
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
@Mohammad_ai69
80 یا 90 % اصلا فرق مدفوع گرگ با کشک رو نمیدونن >
** [ مدیران ]این emote wutface ادد کنید لطفا
اره خوبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
wtf
اومدم battle bundle خریدم تریژر هارو بهم داد 80 تا لول هم داد apply کردم لول ها اضافه نشد
1 ساعته گرفتمش هنوز لول battle pass اضافه نشده
ez volvo
تا کمی دیگه نیومد تیکت میدم استیم
ویرایش توسط Soul Keeper : 06-23-2017 در ساعت 07:28 PM
پسر تو سابقه نداشته اینقد خوش شانس باشی چی شده یهویی از همه جا شانس اومده سراغت؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کی میای شیراز ،نوب؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
این خو بد شانسیه الان قاطیم چرا 80 تا لول اکتیو کردم هنوز اضافه نشده!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان دوست دارم برم وسط شهر اولتی sf بزنم
erebor (06-23-2017)
سریع برید توی Top watch دومین تورنومنت اینتر نشنال دوتا ایرانی دارن Cast میکنن ،به عبارتی مسابقه فارسی داره گزارش میشه!
------------------
اینم آیدی مچ:3269106986
ویرایش توسط Fery : 06-23-2017 در ساعت 10:14 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©