این فیلمو مثل بازی های کامپیوتری ساختن
Kill Switch 2017
این فیلمو مثل بازی های کامپیوتری ساختن
Kill Switch 2017
Hossein.IR (06-28-2017)
دوستان همین چند مدت پیش یکی از کاربران برنامه ای رو معرفی کرد هم مصرف دانلود رو نمایش میداد هم میشد باهاش لیمیت کرد هرچی میگردم که اسمش رو یادم بیاد و یا پستش رو پیدا کنم ، پیدا نمیشه که نمیشه . فقط یادمه در پاسخ به یکی از کاربرای جدید گفته بود. اگر کسی اطلاعاتی داره یا اون پست رو بلده ممنون میشم بگه .
BWmeter استفاده کن حال کن بهترین برنامست واسه pro هاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (06-29-2017)
هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم که بگه توی لحظه چه برنامه ای داره از نت چه میزان استفاده میکنه فقط کلیات رو میزنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من به جای bwmeter از networx استفاده میکنم که اینم کلی میزنه
یه برنامه ای قدیم استفاده میکردم که مصرف تمام برنامه های سیستم از دیتا رو میزد الان یادم نیست اسمش
یه سرچ کنی پیدا میکنی
https://soft98.ir/internet/16707-netlimiter.htmlThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مرسی میلاد منظورم اون برنامه bwmeter بود که بچه ها گفتن وگرنه netlimiter عالیه دیه همین رو دانلود کردم از soft98This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لینک دانلود از یاس دانلودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازم میکم بهترین و پیشرفته ترین برنامست
منظور بنده رو بد متوجه میشین من دانلود کردم و نصب کردم ولی نمیزنه چه برنامه ای توی اون لحظه داره استفاده میکنه که بشه بستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آسونه که برنامه داخل تب firewall یه قسمت داره به اسم activity کل برنامه ها که دارن نت استفاده میکنن با مقدارشون نشون میده میتونی درجا بلاک کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در ضمن وقتی نصب کردی خودش هروقت برنامه ای دسترسی بخواد میاد بالا و اول از شما اجازه میگیره
اینم دوتا آموزش جامع
لینک آموزش 1
لینک آموزش 2
**** بعد نصب این برنامه هر بازی متوسطی واسم حدود 25-35 مگ استفاده میکنه ولی قبلا گیم دوتا حدود 45-55 بود
ویرایش توسط qwerty : 06-30-2017 در ساعت 10:15 PM
bayani (06-30-2017),Mohammad_ai69 (06-30-2017),UnHoLy666 (07-01-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©