بچه ها کسی اینجا hots بازی میکنه؟ مشکل لگ ندارید شما؟ من خیلی وحشتناک لگ میشه اصلا نمیشه بازی کرد! بالا سمت چپ هم همش یه اخطار میاره...
بچه ها کسی اینجا hots بازی میکنه؟ مشکل لگ ندارید شما؟ من خیلی وحشتناک لگ میشه اصلا نمیشه بازی کرد! بالا سمت چپ هم همش یه اخطار میاره...
2 روز بازی کنی fix میشه برات .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Soul Keeper (06-29-2015)
من همین دیروز تازه نصبش کردم... اوکی مرسی بازی میکنم ببینم...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظرتون برم سمت WoW الان؟ دوتا تنهایی زیاد حال نمیده! :دی
بچه ها کسی برنامه ای واسه تبدیل pdf به exe سراغ نداره؟!
نرمافزار VaySoft.PDF.to.EXE.Converter هست اما کرک کاملی نیست براش بعد از convert کردن موقع باز کردن فایل exe میگه از نخسه trial استفاده شده!
خیییییلی نیاز دارم دیگه گفتم اینجام بگم شاید فرجی بشه
VaySoft PDF to EXE Converter 6.14 - تبدیل فایل PDF به اجرایی - دانلود رایگان نرم افزارThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رو امتحان کردی کرکشو؟
کدوم گوشه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه میشه عکس بگیرید
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون مثبت رو بزن بعد اسم چنل رو بنویس میاد
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
اره اما متاسفانه همون مشکل هست ، بعد از تبدیل وقتی میخوای فایل رو باز کنی میزنه که از ورژن trial استفاده شده و اینا!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این دانلود تبدیل pdf به exe دانلود رایگان نرم افزار - SoftGozar.com - سافت گذربرو من خودم برنامشو استفاده کردم شاید به دردت خورد
Deuce (06-30-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©