كنكور؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش منم پاچيده
كنكور؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش منم پاچيده
Team Secret
دیروز بعد از مدت ها اومدم با این آیدیم یه دست بازی کنم امتحانی رفتم usa (پینگ 210 بود البته)
https://www.dotabuff.com/matches/3289731369
سطح بازی 180 درجه با eu فرق داره
حتما یه بار امتحان کنید
دوستان کسی اینجا هست که دوتا 2 رو گذاشته باشه کنار ؟؟
پیشنهادی چیزی دارید ؟
اب پرتقال بخور و اب نمک قرقره کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
masterhate (07-04-2017)
من دوتا رو گذاشتم کنار ولی انجمنو نذاشتم کنارThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پینگ 200-300 و تایم اوت و قطع و وصلی نت + سیستم ضعیف، باعث میشد فک کنم من با اینکه استعدادشو دارم ولی شرایطم با اون اروپایی یا آمریکایی که پینگش 20msـه یکی نیست. احساس میکردم دارم زور بیخودی میزنم
رفتم سراغ بازی هایی که حداقل شرایطم با حریف برابر باشه که نت داغون جلومو نگیره مثل HearthStone
FCB (09-21-2017),masterhate (07-04-2017)
نه آخرش با firefox باز کردم دیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گند بزنن به chrome والا با این نوناشون
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
masterhate (07-04-2017)
2-3 ساله دوتا بازی نمیکنم یا خیلی کم بازی میکنم
2 روز مونده به کنکور دلم لک زده واسه بازی
samdeloges (07-04-2017)
ادم حال میکنه با اونا پلی بده . خیلی مودب بیدن. همدیگر رو دوست میدارن(تیم).This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البت یه بار دوتا تگزاسی گیر دادن به یه المانی . اقا که شما باشی هزار رحمت به روسا
Slayer (07-05-2017)
نه داداش اصلا هم فرق نداره .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
العان اگه باخته بودی بازی رو یه چیز دیگه ای میگفتی
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©