من 3 ماهه بازی نکردم ولی حس مشابهی دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من 3 ماهه بازی نکردم ولی حس مشابهی دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
والا به خدا پاچیدنم دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
استرس اينا نگير چيزي نيسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو آينده به اين نتيجه ميرسي كه الكي بالا پايين ميپردي
توكل كن و آرامشتو حفظ كن همه چي اوكي ميشه
ايشالا موفق باشي
Team Secret
♀♠♥ßKß♥♠♀ (07-04-2017),samdeloges (07-05-2017)
the 4th spirit is coming
Suijin - God of Water
دوستان غیر از ما انجمن دوتا 2 دیگه ای وجود نداره در ایران درسته؟
یکی که اطلاعات کافی داره بیاد پیام خصوصی بده ازش چند تا سؤال دارم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سطحه بازی چه ربطی به برد و باخت دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منظورم این نبود که دوتا 2 رو ول کنم برم سراغ یه گیم دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از تو چاله در بیام بیفتم تو چاه ؟
خب قطعا HearthStone اندازه Dota وقت گیر و معتاد کننده نیست ولی من حرف اصلی رو راجع یه اینکه فایده نداره بهت زدم، گیم دیگش اختیاری بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Slayer (07-05-2017)
ول نكن اقسرده ميشيThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
كمش كن
چاله نيس داداش ...
Team Secret
Slayer (07-05-2017)
تو دوتاباز
به یه درجه از معنویت میرسید که ترک گیم کنید
اینو هیچ جای دیگه بدست نمیارید
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©