به خاطر یه بار اینطوری نمیشه 4 بار برق رفت؟:d
نه راهی نداره برادر.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
از چینیا خوشم نمیاد
دوستان player card ها رو چه طوری باید گذاشت ؟ یا فعال نشده هنوز؟
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
نه 2بارش موقعی بود که دوتا خراب شده بود دی سی میشدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
3ومین بارش برق رفت ک اینجور شد
خیلی دوست داشتم MidOne اولین پلیری باشه که به 10k میرسه ولی نشد ، بنظرم واقعا real 10 k هست و مثل Abed بوست و کمک هم تیمی هاش نبود.
با توجه به استریم های زیادی هم که ازش دیدم واقعا کیفیتش بالاتر از abed هست.
اون توییتش هم به دندی جالب بود ، گرچه اینم بگم خیلی پلیر trash talki هم هست.
حالا پلیر ایرانی که 5k میشه دیگه فکر میکنه خبریه و جواب سلامتو هم نمیده.
ای کاش 5k! طرف تا دیروز 3k بوده بعد اومده شده 4k من با اکانت اسمورفم باهاش بازی کردم بعد گفتم خدایا این 4.6 نبود که 3k بود ولی آواتار و اسمش که یکیه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رفتم با اکانت اصلی آن شدم دیدم تو بازیه گفتم چه خوب برم ببینم آخر بازی رنک چند میزنه...در حین نگاه کردن آخرای بازی بود اومدم منو اصلی دیدم خودش spectating هست از watch اومدم بیرون زدم رو خودش دیدم آره زده رو من داره می بینه که من بازیش رو می دیدم. بعد بلافاصله از بازی اومد بیرون و آف شد...
من با خودم گفتم این چجوری فهمید و اومد اد زد رو من و watch کرد؟ دیدم فرند لیستش کلا 6 نفرن و تو اون لحظه غیر خودش فقط من تو بازی بودم :دی
فرداش اومدم تو بازی دیدم با افتخار solo mmr رو گذاشته رو پروفایل احساس بزرگ شدن بهش دست داده
حالا تو اون بازی support من بودا و من قشنگ یادمه چند بار تو چت تیم گفتم اصطلاح مودبانه "گند بزنن به سطح این بازی" ولی باز فکر می کنه به جای خاصی رسیده. همین که با ما هم بازی شده خودش خیلیه! با این ملت نباید درویشی رفتار کنی باید بزنی تو سرشون
من الان همین dab که می ریم جز core نباید چیز دیگه برم. ولی همش random میرم. درحالیکه اون موقعی که ما 2k امروزی بودیم شهریار رفیقم 5k امروزی بود (رنک نبود که دوتا 1) همیشه core می رفت و هر تیمی که اون توش بود می برد.
random میدم چون میخوام خاکی باشم و درویشی رفتار کنم. میخوام بچه ها دور هم باشن بازی کنیم حال بده که خدا رو شکر تا به الان همین بوده. وگرنه هنوز یادم نرفته یکی از بچه های اینجا که 2 ماهی میشه 6k شده رو با sf توی mid و 2 تا roam که باهاش بودن زدمش...ولی باید جنبه داشت...
شرمنده دلم ی خرده پر بود :دی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (07-10-2017),erebor (07-10-2017),masterhate (07-11-2017),Sharingan (07-10-2017)
من تو اون تاپیک گفتم روله من Carry safe هست شما هم گفتی رول انحصاری نیستو اینا نیومدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه چیز اگر میخواید سطح بازی های کی میزارید بره بالا هر کی با تخصص خودش رو رول مورد نظر خودش باید پلی بده چیزی که من گفتم
اگه این اتفاق بیفته خیلی خوب میشه یعنی هر کی وظیفه خودشو بدونه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©