ای کاش 5k! طرف تا دیروز 3k بوده بعد اومده شده 4k من با اکانت اسمورفم باهاش بازی کردم بعد گفتم خدایا این 4.6 نبود که 3k بود ولی آواتار و اسمش که یکیه!
رفتم با اکانت اصلی آن شدم دیدم تو بازیه گفتم چه خوب برم ببینم آخر بازی رنک چند میزنه...در حین نگاه کردن آخرای بازی بود اومدم منو اصلی دیدم خودش spectating هست از watch اومدم بیرون زدم رو خودش دیدم آره زده رو من داره می بینه که من بازیش رو می دیدم. بعد بلافاصله از بازی اومد بیرون و آف شد...
من با خودم گفتم این چجوری فهمید و اومد اد زد رو من و watch کرد؟ دیدم فرند لیستش کلا 6 نفرن و تو اون لحظه غیر خودش فقط من تو بازی بودم :دی
فرداش اومدم تو بازی دیدم با افتخار solo
mmr رو گذاشته رو پروفایل احساس بزرگ شدن بهش دست داده
حالا تو اون بازی support من بودا و من قشنگ یادمه چند بار تو چت تیم گفتم اصطلاح مودبانه "گند بزنن به سطح این بازی" ولی باز فکر می کنه به جای خاصی رسیده. همین که با ما هم بازی شده خودش خیلیه! با این ملت نباید درویشی رفتار کنی باید بزنی تو سرشون
من الان همین dab که می ریم جز core نباید چیز دیگه برم. ولی همش random میرم. درحالیکه اون موقعی که ما 2k امروزی بودیم شهریار رفیقم 5k امروزی بود (رنک نبود که دوتا 1) همیشه core می رفت و هر تیمی که اون توش بود می برد.
random میدم چون میخوام خاکی باشم و درویشی رفتار کنم. میخوام بچه ها دور هم باشن بازی کنیم حال بده که خدا رو شکر تا به الان همین بوده. وگرنه هنوز یادم نرفته یکی از بچه های اینجا که 2 ماهی میشه 6k شده رو با sf توی mid و 2 تا roam که باهاش بودن زدمش...ولی باید جنبه داشت...
شرمنده دلم ی خرده پر بود :دی