یعنی یکی قبل از شروع تورنمنت میومد به من می گفت faze از گروهی هم بالا نمیاد من باورم نمیشد...
نمی دونم چرا اینطوری بازی می کردن
یعنی یکی قبل از شروع تورنمنت میومد به من می گفت faze از گروهی هم بالا نمیاد من باورم نمیشد...
نمی دونم چرا اینطوری بازی می کردن
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (07-18-2017)
میخوام پیشرفت کنم تو کارم . . .
نظرتون درباره پریمر گات چیه ؟
بنظرم برای شروع راضی کننده بود ، آرامش قبل از طوفان
اد شیرن چی میگفت اون وسط ؟
میخوام دربارش بنویسم میترسم اسپویل بشه
سکانسی که اد توش بود خاطره انگیز شد واسه منThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی لذت بردم
bayani (07-20-2017)
عالی بود! واقعا عالیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی این سریال دیالوگاش، تدوین سکانس هاش، act بازیگراش و و همه چیش عالیه. تازه 1 ساعتی هم که شده که دیگه هیچی
اون یک تیکه بحث clegane با اون طرف همش ریشه در مسائل امروز داره. اصلا کل سکانس مربوط به clegane برای بحث انسانیت و مذهب و خداشناسیه. یک بار دیگه نگاه کنید متوجه می شید چقدر حرفه ای غیر مستقیم چیا گفتن
ذکاوت و سیاست cersie کاملا قابل تحسینه طوری که با euron رفتار کرد و قرار شد یک کار priceless انجام بده براش. این اتفاق بعد از جایی میوقته که sansa از قبل تحسینش کرده بود و دوباره تو این سکانس euron به مخاطب این عمل رو ثابت می کنه که آره این خیلی خطرناکه و فقط یک زن نیست که همه بچه هاش و باباش مردن و یک برادرش بهش خیانت کرده و اون یکی هم یک دست نداره!
تو این قسمت 2 جا هم از فرط هیجان ذوق زده شدم :دی یکی همون اولش تو حرفای walder frey که در اصل arya بود و دومی اونجایی که اون 2 تا خانواده اهل شمال تجدید بیعت کردند. که حتی خود دختره یکجا اگر دقت کنید یک هوف می کشه و jon می خنده :دی خیلی هیجان داشت اون تیکه
خیلی بده که بعد امسال فصل 8 دو سال دیگه میاد وقتی انقدر قشنگ همه چیز داره پیش میره...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (07-21-2017),masterhate (07-21-2017)
اگه افرادی کاربر تحت کنترل شدن بهتره از خودشون یا من به صورت خصوصی بپرسید.
لطفا در تاپیک عمومی اینجور بحث ها رو ادامه ندید
FCB (07-21-2017),masterhate (07-21-2017)
BiG vs Immortals بازی اول رو دیدید؟
از ۳ ۱۲ که BiG عقب بود یک comeback زدن شد 19 17
چقدر چسبید این بازی. همش هیجان بود. تازه مپ اول بود...
- جبران خلیل جبران
https://www.twitch.tv/amirphanthom
امیر فانتوم هم twitch ی شده
موندم با این نت چجوری استریم می کنه
midone الان 9950 و 2برد تا 10k
10k بود ولی دوباره باخته بود تا 9.8 اومده بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
- جبران خلیل جبران
erebor (07-23-2017),masterhate (07-24-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©