این که چیزی نیست من یه deadlus ببندم طرف از زیر کریت در نمیاد تا بکشم اینطور میشه که دیگه شانس اینجا دیگه معنی نمیده....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این که چیزی نیست من یه deadlus ببندم طرف از زیر کریت در نمیاد تا بکشم اینطور میشه که دیگه شانس اینجا دیگه معنی نمیده....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد از اینکه پستم رو پاک کردن خیلی تابلو بود
حس فقط اینکه کاش dota 2 یا lol داشتم خیلی بهتر بود اما الان فقط mobile legends دارم بجای اینا که خیلی بده
چندوقتیه نمیتونم اصن بازی کنم اما همش میرم خونه هوس بازی های H&S گرفتم الآن بدجور دلم DMC یا Souls میخواد اما سیستمم دیگه عمرشو کرده هیچ بازی جز دوتا نمیکشه :grin:
حسم الآن یهویی
[SIGPIC][/SIGPIC]
سلام بکس من دنبال فرندز هستم تو استیم csgo هم دارم و دوتادو هم دارم لطفا ایدیتو بدید ادد کنم یا منو ادد کنید
hoseinsanjabian3
ایدی استیم منظورمه ممنون
سلام دوستان من وقتی امروز میرم توی گیم مینویسه establishing connection اصلا اعصبام خرابه نمیتونم بازی کنم توی یک اکانتم اونقدر رفتم اینو نوشت که اخرش 24 ساعت بن شدم
به خاطر اینکه میگه نمیری تو بازی
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
یا علی باته دندی رو شکست داد همه میتونن پلی بدن یا اونا که بتل پس دارن ؟
میشه لینک فیلمشو بدین؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینو سرچ کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
DOTA 2 TI7 NEW OPEN AI SKYNET BOT vs DENDI
Alx (08-12-2017)
اقا این باته خیلی خفنه Arteezy میگفت انگار دارم با ورژن باهوش تر خودم بازی میکنم
erebor (08-12-2017)
با اینکه دوتا هیرو معرفی شد ولی هنوز وضعیت اسپریت چهارم معلوم نیست
این جمله -برادر دیگه کجاست- رو هم مانکی کینگ به استروم میگه
https://dota2.gamepedia.com/media/do...y_ally_169.mp3
ویرایش توسط Mamad Warlord : 08-12-2017 در ساعت 07:45 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©