من چی کار به این حرفا دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با صحبت این دوستمون کار دارم
من چی کار به این حرفا دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با صحبت این دوستمون کار دارم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Amin_AssAssin (09-11-2017),dark druid (09-10-2017)
انسان کلا به هرچیزی میتونه اعتیاد پیدا کنه حتی به اینکه هر روز یه گربه رو سر کوچه ببینه به نظر من موضوع سر عادته و رقابت و همه اینا اینو تشدید کردن کنجکاوی هم میتونه دخیل باشه
ویرایش توسط dark druid : 09-10-2017 در ساعت 04:49 PM
Amin_AssAssin (09-11-2017),Fery (09-10-2017)
دلم پر بود زیادی تند نوشتم ،نظر شما درسته علاقه هم هست ولی همین پیچیدگی و رقابت توی بازی که باعث علاقه شده به قول @dark druid تشدیدش کرده .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (09-11-2017),FCB (09-10-2017)
ببخشید ولی چرا چرت میگین ؟ بازی هایی که تو سطح دوتا طرفدار دارن انگشت شمارند و تو 70 درصدشون بازیکنا واسه سیستم رنکینگ پشیزی ارزش قائل نیستن چون هر بازی رو که مثال بزنین هم نقص داره هم بارها باگ سیستم تو یوتیوب و غیره پخش شده ... من فقط یه دلیل اعتیاد رو میگم که از نظر روانشناسی هم درسته ; انسان از یکنواختی بدش میاد ... شما اگر یه بازی ( گیم آفلاین ) رو تا آخر تموم کنی به احتمال 90 درصد دیگه میزاریش کنار مگه اینکه شروع دوباره برای تو آیتم جدید یا غیره باز کنه که اینهم شکست یکنواختی هست ... الان متاسفانه که بازی های آنلاین روز به روز قشنگ تر و پیچیده تر هم داره میشه به شما این امکان رو میده که چه به صورت خطی ( مثل بازی های MMORPG که مثال آشناش WOW هست ) یا به صورت رقابتی که انواع مختلی داره , شما هر بار یه چیز جدید رو امتحان کنید و چون مطمئنین که طرف مقابلتون هم یه انسانه دیگست , شما رو به بازی وامیداره تا مثلا ترقی کنید مثل بازی clash of clans ... حالا تو بازی های مثل دوتا ترقی خاصی وجود نداره که شخص بگه منی 5 سال پاشم هیروم گنده تر یا قویتر از یه تازه وارده ... پس چی پلیر دوتا رو تو بازی نگه میداره ؟ زمانی که شما صرف کردین تا این بازی رو یاد بگیرین که حداقل 1 ماه طول میکشه اونم تازه به صورت کلی و خیلی کار داره تا جزئیاتو یادبگیرین که تو همین زمان باعث عادت کردن شما به این بازی میشه , حالا مسائل دیگه مثل کساییکه فکرمیکنن بازی بالانسه یا pay to win نیست و عدالت توشه و جذبش میشن به کنار ... کلا هم کسی که اولین بار میاد سمت بازی مثل دوتا 2 حالت داره ( به چشم بارها دیدم ) : 1 . یا کلامنصرف میشه چون پیچیدست و یادگیریش کلی وقت میبره . 2 . یا مثل من و شما دیگه اسیر میشه ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینطوری کامبک میزنن یاد بگیرید
Amin_AssAssin (09-11-2017),Ecsprt (09-10-2017)
قدیما خیلی خوب بود. واقعا دوتا حال میدادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی دوتا ۲ الان فقط 7k حال میده...تازه اونم بحث رقابتی بودنش خیلی بیشتره تا فان بودنش ولی این FPL که جدیدا اومده واقعا یک چیز دیگست. حتی دیدنش هم حال میده...یاد fairplay و ipg میوفته آدم
فقط دوتا رو تنهایی بازی کردن مخصوصا دوتا ۲ کاملا عصبی می کنه آدم رو. الان مدتی هست با بچه ها شبی یک دست میریم دوتا فارغ از برد و باختش هر بازیش به کل mmr و اینا میرزه...dab هم همینطوره ولی یکسری بدی هایی هم داره اما با این وجود بازم از رنک بهتره
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Fery (09-10-2017)
بله با تشکر کاملا یاد گرفتیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[SIGPIC][/SIGPIC]
Amin_AssAssin (09-11-2017),Slayer (09-11-2017)
هموناییم که 7k شدن یه چیزی حدود 5 - 6 سال حداقل منظم و مستمر و خیلی زیاد دوتا پلی دادن و سختی کشیدن :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (09-11-2017),Fery (09-10-2017)
اولا چه ربطی به حرف من داره؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوما اینکه من شمارو نمی دونم ولی به خودم ثابت شده اگر اونقدری که اونا بازی می کنن و امکانات دارن منم داشتم الان کمه کم چندباری ti رفته بودم. ولی من اون روی سکه رو می بینم که تهش هیچی نیست حتی اگر ۱۰ میلیون دلار ببرم...
- جبران خلیل جبران
موندم با اینکه ساپ بازی کردم چطور باز بیشترین دمیج رو زدم (البته اقانیم رو واسه این زدم چون واقعا دمیج نداشتیم ) دراگون 6 میکرد انگار ناز میداد تیم حریف رو -__-
اخرا بازی تقریبا برابر بود ... وقتی تلنت لول 25 رو +100 leap attack speak گرفتم ... رفتم یه 3 زدم زیر 15 ثانیه کلا مید جمع شد (یعنی از t3 تا اخر ترون کلا 15 ثانیه هم نشد ) ... یعنی اونور t3 وقتی افتاد مگنوس بای بک کرد حتی نرسید 6 کنه
خیلی خوبه تلنت لول 25 میرانا اون +2 arrow زیاد خوشم نمیاد ...
-------------
پ.ن : کی حال داره فردا 8 صبح بره کاراموزی
ویرایش توسط Vanish_Q : 09-11-2017 در ساعت 02:32 AM
Amin_AssAssin (09-11-2017),Ecsprt (09-11-2017),erebor (09-11-2017),Fery (09-11-2017),Slayer (09-11-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©