اره.انگار Reborn برای هر کس مشکل خاصی داره.سرور هاش برای من 30-40 تا پنگش پایین تر از سرور های معمولی دوتاس.
تنها مشکلی که واسه من داشت این بود که میپرید بیرون.. از وقتی که اپ اومده خیلی کمتر شده
گرافیکشم تو تنظیمات میشه تنظیم کرد حالت پیش فرض روی کمترین گرافیک و بیشترین سرعته
The enemy of my enemy is my Friend
UnHoLy666 (07-02-2015)
دوستان دو روزه من یه مشکل دارم واسه بازی کردن!
مثل همون مشکل ردلاین ، dc میشم اون تایم قرمز بالا سمت راست میاد تا 20 اینا میره باز fix میشه
به همین خاطر نمیتونم اصلا بازی کنم یهو وسط درگیری میاد گ.. میزنه به اعصاب آدم
منم این مشکل دارم نمیدونم چش شده داغون میکنه آدم رو واقا.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
''iMM (07-03-2015),Apdentist (07-03-2015),Lone Star (07-03-2015),Mohammad_ai69 (07-03-2015)
لوللللللل داداش چیکار کردی؟ 91 هزار گلد؟ holyyyyyyy shittttttttt
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اونم تازه 2300 تا کریپ بود دوتا بیشتر از 2000 تا نشون نمیده :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Match 1493230178 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
وایپر چقد تارد بوده،توی اون همه زمان 300 last hit ...
چطوری اینو باختی؟
نمیتونستیم پوش بدیم 3 طرف مگا بودیم تا وسط مپ میرفتیم Respawn میشدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (07-03-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©