چه مشکل جسمانی داره مگه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چه مشکل جسمانی داره مگه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو یکی از مستندا که والوه براش ساخته بود این حرفو زد.ولی دقیق نفهمیدم چه مشکلی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Viper (12-03-2017)
بالاخره امشب کیفیت بلوری #dunkrik اومد. حمله کنید واسه دانلود!
فیلمای نولان رو باید تا سرد نشده زد به بدن!
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
samdeloges (12-05-2017)
نت ندارم شيش تا فيلم توي صف دانلوده تازه دو قسمت از يه سريالم فردا مياد اينم بزنم ميشه ٧ تا فيلم در صف دانلودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
اینطور که دیدم یه پاش میلنگه .مثل اینکه مشکل مادرزادی دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Fery (12-07-2017)
Dunkirk رو دیدین؟
خوب بود؟
من از وقتی اون صحنه های Hacksaw Ridge رو دیدم هیچ فیلم جنگی تو دلم نمیره، تریلرای dunkrik هم چیز خاصی برام نداشت
من نیم ساعت بود اومده بود دانلودش کردم ولی هنوز ندیدمشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این روزا خورد و خوراکم شده Naruto
حتی ۲ قسمت از twd و قسمت جدید vikings هم ندیدم
@Sharingan Chikusho
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
آره خوبه!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم اولش كه گيم آف ترونزو ديدم توقعم از فيلم رفته بود بالا ولي بعد عادي ميشه اينم بعدا رفع ميشه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
''iMM (12-07-2017)
ها بعد از سه روز وقت تلف کرن با دوتا (حدود 20 بازی کردم آخر سر رسیدم به رنکی که شروع کردم ) با اعصابی شخمی رفتم دیدم دانکرک رو .
جالب انگیز بود . کلیشه نبود . اما باز شش دنگ کامل نبود . ولی حال منو آورد سر جاش. در کل فیلم مدیون چشمای تام هاردی و موسیقی هانس زیمره .
-----------------------------------------
در کل: بازهم تکرار میکنم شعور فقط در US . هر چی EU میرینن به اعصاب آدمی اونور هر کی کار خودشو میکنه .
یکی فید ، یکی مید ، یکی afk .ولی در هر صورت هیچکس رو مخ نمیره .
ناموسن مگه میشه؟ تو بازی یه بار گیر دادیم به تاینی دادا چرا ال نکردی . بعد بازی گفت دلمو شکوندید. نیم ساعت ملت داشتن عذرخواهی میکردن که منظوری نداشتن گلاب خوردیم .
خوب ولی خدا خدا کنین گیر لاتین جماعت نیفتید . واویلا میشه .
یه سوال/چطور میشه با al bot sf sf پلی داد؟
نشون میدن پلیر های معروفی بازی کردنو نتونستند ببرنش
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©