امروز یا همین چند روز اخیر کسی دچار مشکل dc شدن از بازی نشده؟! همون قضیه Red Line و اینا
امروز یا همین چند روز اخیر کسی دچار مشکل dc شدن از بازی نشده؟! همون قضیه Red Line و اینا
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
من فقط در ساعت رایگان دی سی میشم ریکان نمیتونم کنم مگر اینکه مودم ریست کنم ولی فقط یه بار اینطوری میشم تو کل 5 ساعت
FCB (09-29-2014)
من شدم هر چقدر مودم خاموش روشن کردم درست نشد تا اینکه 30 دقیقه خاموشش کردم درست شد حالا نمیدونم خودشون فیکسش کردن یا خاموش بودن مودم این قضیه رو حل کرد
FCB (09-29-2014)
من هم امروز با اینکه نت مشکلی نداشت red line امد 3 نفر دیگه هم توی بازی این طوری شدن .
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
FCB (09-29-2014)
منم امروز توی 2 بازی cs:go همه dc میشدن و یا لگ داشتن و مشکل از سرور بود, سرور های valve ریده...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (09-29-2014)
پس همون مشکل از سرور بوده احتمال زیاد...باز هم ممنون دوستان از نگرانی درمون آوردید
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
اقا یه سوال
برای امدن به دوتاباز باید از ق ن د ش ک ن استفاده کنی؟
خیر ، اما دیشب با قطعی بعضی از اینترنت ها ، این مشکل پیش اومد نه تنها دوتا باز بلکه بعضی از سایت ها مشکل باز شدن داشتن که الان با ریست مودم مشکل حل شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
........................................
بنده ج دادم مدیران لطفا زحمت انتقال سوال رو به جای مخصوص خود ، بدن .
ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 09-29-2014 در ساعت 08:33 PM
موضوع آزاده مشکلی نداره...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
- جبران خلیل جبران
توی موضوع ازاد نبود در مطالب جالب بود ، انتقال داده شده به اینجاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (09-30-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©