من اهل بازی موبایل نیستم ولی الان دوتا بررسی ازش خوندم ، خوب گفته بودن دربارش
https://www.zoomg.ir/2017/12/14/2696...m-mobile-game/
بررسی بازی Captain Tsubasa: Dream Team؛ فوتبالیست ها - دیجیاتو
من اهل بازی موبایل نیستم ولی الان دوتا بررسی ازش خوندم ، خوب گفته بودن دربارش
https://www.zoomg.ir/2017/12/14/2696...m-mobile-game/
بررسی بازی Captain Tsubasa: Dream Team؛ فوتبالیست ها - دیجیاتو
Sharingan (05-25-2018)
شبیه فوتبالیستای سگا میمونه . یادش بخیرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
Mahdi-Void (05-25-2018),Sharingan (05-26-2018)
ایرانی جماعت پارتی باهات نیفته
ویرایش توسط Fery : 05-26-2018 در ساعت 11:48 AM
دوستان این مدال های رنک چطوره؟ سیستمش معلوم نیست چطوره یکی از فرند لیستام توی دو روز از crusader 5 شده legend در صورتی که بازی هاشو چک کردم همه زده Lose
گلیچ داره مگه؟ چطور من همش win دارم نمیره بالا بعد یکی با lose میشه legend تو 2 روز
انگار يه باگ بوده.چند نفر از اد ليست هاي منم تو چند ساعت چند بار رنك اپ كردن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my iPhone using Tapatalk
Soul Keeper (05-27-2018)
خیلی زوره! طرف هیچ سرش نمیشه از کروسیدر یهو پریده لجند بعد من 6 تا وین استریک پشت سر هم داشتم یه ستاره هم نداده بهم( الان باز به لطف toxic player ها افتادم تو lose streak )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چلنج bp هست ،اگه بتونی چلنجشو رد کنی رنک پارتی بهت میده ،رو پروفایلتم بالاترین مدالی رو که گرفتی نشون میده چه پارتی چه سولو.
erebor (05-27-2018)
این باگ از هفته پیش متوجهش شدم
ی گزینه جدید تو رنک برا اونایی ک بتل پس دارن هس اینه که با ی وین 150تا اضاف میشه ولی با لوز 5 تا بیشتر کم نمیشه . باگه این شکلی هستش ک 5نفری پارتی میرین لیدر پارتیتون ی نفر بشه ک بتل پس داشته باشه . بعد اون گزینه رو بزنین شارژش کمتر از یک نمیشه . رنک اپ برا کل پارتی حساب میشه . تا دیروز ک بودش . امروز نمیدونم رفع شده یا ن
دوستان ممنون میشم چنتا سایت برا خرید آیتم پیشنهاد بدید ک قابل اعتماد باشه و اسکم نکنه . قیمت نجومی هم نزده باشه
اگه کسی آرکنا پادج یا جاگر با قیمت مناسب برا فروش داشته باشه ممنون میشم بهم بگید
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©