اینو سرچ کنید تو گوگل lol new summoners rift
اینو سرچ کنید تو گوگل lol new summoners rift
Four-Eyes (07-06-2015)
آقا نظرات متفاوته چیزی نیست ک ب خاطرش کل کل کنید دوست من از همون موقع ک wow اومد داره پلی میده با 1000 زحمت راضیش کردم یه دس دوتا بازی کرد اصلا حال نکرد منم یه دست wow catalysm بازی کردم انقدر لول داشت ک پشیمون شدم
Deadking (07-08-2015)
چند روز دیگه میخوام اموزش 0 تا 100 وو میزارم طوری که اگه یکی اموزش رو بخونه وفتی بیاد تو سرور اندازه یک پلیر 1 ساله اطلاعات داشته باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (07-06-2015),Sharingan (07-06-2015),رهی (07-06-2015)
توی LoL همچنین champ ای نیستش مگر اینکه بهش بیشتر 3-4 تا feed بدینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من با valve بد هم نیستم و خودم یکی از فن های dota هستم اگه به نوشته هام خوب دقت کنی ازش بد نگفتم. الان همه میدونن که وضع دوتا تو 1سال اخیر چندان جالب نبوده ...
بله دیگه توی dota همه برابرند OP اصلا وجود نداره کلا ...
1.نگفتم خرج نکنی نمیشی گفتم valve اگه پول خرج نکنی sh!t هم ""نمیده""This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2.توی بازی فقط تو حالت draft میفهمی حریف چی پیک میکنه وگرنه همش blind pick هستش و خودتون باید یه تیم بسازین
در ضمن اصلا من نمیخواستم این همه بحث پیش بیاد من گفتم در حال حاظر وضع LoL بهتره همه میان برا خودشون یه برداشت میکنن ...
مشکلی هم با valve یا dota ندارم که الکی ازش بد بگم
دیروز هم که گفتم اصلا گیم پلی رو مقایسه نکردم. بخاطر این بحث هایی که پیش اومد رفت به سمت ایتم و گیم پلی و ...
دیروز من فقط چند تا از خوبی هاش رو گفتم و گفتم riot داره عالی پشتی بانی میکنه
در نبود ما چه ها ك نشده :دي
هنوز تاپيكهارو نخوندم اما اول از هرچيز خوشم اومد مسابقات dab دوباره راه افتاد...
هفته ديگه انشالله كارام اوكي ميشه ميام سر ميزنم بهتون فعلا" حتي پيام خصوصي هارو هم نخوندم ك مديون كسي نشم...
فعلا" هم با نت رستوران اومدم. اين پوريا مگه اينكه برم پيداش شه ديوث :دي :ايكس
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
برو مردیکه , به ما نمیخوری :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فیلتره.
The enemy of my enemy is my Friend
پ مال من چشه؟ هیچ چیزیم روشن نیست . مطمنی؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
تا اونجا که میدونم قبل از آیس فراگ 2 نفر دیگه یه مپی عین دوتا ساخته بودن که بعدا با بلیزارد مشکل پیدا میکننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و آیس فراگ میاد مپی که اون ها ساخته بودن رو تغییر میده و به Dota تبدیل میکنه
LoL رو همون 2 نفر ساختن برای همین اینقدر شبیه Dota است
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©