اگه میخوای در مورد تیم های دیگه پست بفرستی بگو ادمینت کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه میخوای در مورد تیم های دیگه پست بفرستی بگو ادمینت کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
@Suma1L مرسی طرفداران EG
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad.S (01-12-2020)
اینقد این سرورای cs 1.6 پر از متقلب و چیتر شده اصلا یه وضی .......
دو دقیقه ادم نمی تونه بره بازی کنه .......
اعصابم شدید داغونه
کیا for honor رو اد کردن توی اکنتشون؟؟ الان شده 15 دلار! (دیروز پلی دادم بازی اش بدک نبود )
چند وقته رینبو خریدم دارم پلی میدم احساس میکنم واقعا و واقعا خیلی نوبم ( یه چیزی تو مایه های کسی که هنوز لژیون میره جنگل) یعنی عملا کسی رو نمی تونم توش بکشم خعلی حس عجیبیه! fps هام بدک نیست نمیگم خوبه ولی بد هم نیست کانتر پلی میدم باز سر و ته اش معلومه ولی این
از وقتی اینترنشنال شده رفتار و سبک بازی ها هم عوض شده نمیدونم متوجه شدین یا نه
ioبیشتر پیک میشه
یارو رو دوتا اتک میدی برای فرار تلپورت میکنه
فورس استف رو برای سیو دادن یار هم استفاده میکنن
کمبو های تیم هارو میرن
و...
For honor که مستفیم بر میگرده به رفلکست و دونستن هیروت.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Siege هم بازیه که باید توش مپ رو مثله کفه دستت بلد باشی وگرنه نمیتونی کاری بکنی.
کسایی که twitch می بینن این extention خوبیه
خدمتت تموم نشد؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
دلار 14ت
نمیدونم بخریم چون داره هی گرونتر میشه
یا نخریم چون یهو امکان داره بکشه پایین
بد برزخیه ... بد.....
"I'm the beast of bedtime tales."
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©