کسی دلش برام تنگ نشده بود؟!
کسی دلش برام تنگ نشده بود؟!
[SIGPIC][/SIGPIC]
دوستان یه سایت جدید راه اندازی کردم.. لطفا ببینید چطوره:
https://rizy.ir/
اگه مشکلی داشت بهم بگید
همچنین نظرات و پیشنهادات
با تشکر
نرخ درآمد:
به ازای هر آی پی یا بازدیدکننده یکتا(در 24 ساعت) تا ۵ مرتبه میتوانید درآمد کسب کنید و در هر بار نمایش آگهی مبلغ 40 ریال دریافت کنید.
یعنی تا سقف 200 ریال از هر بازدیدکننده میتوانید درآمد داشته باشید
اگر شما 1000 بازدید کننده داشته باشید و هر بازدید کننده 5 بار از لینک های شما بازدید کند شما 20000 تومان دریافت خواهید کرد!
توجه نمایید این نرخ برای بازدیدکنندگان ایرانی می باشد. در صورتی که بازدیدکننده شما خارجی (آی پی غیر ایرانی) باشد از هر نمایش 20 ریال دریافت میکنید.
دوتاباز - DotaBaz
کوتاه شده ادرس دوتا باز
این چطوری لینک ها رو کوتاه میکنه ؟ هر بار یه چیز یونیک درست میکنه ؟ لینک ها تا چند ساعت اعتبار دارن ؟
ویرایش توسط dark druid : 10-02-2018 در ساعت 07:12 PM
اره به صورت رندوم کاراکتر میزارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عضو بشی میتونی اسمش رو خودت هم انتخاب کنی. مثلا برای فروم اینو گرفتم:
http://rizy.ir/dota
دائمی هست. از پنل عضویت هروقت خواستی میتونی لینک اصلی رو تغییر کنی
این نوع لینک هم مستقیمه.. اگه عضو باشی میتونی درآمدزا انتخاب کنی که قبل انتقال چند ثانیه تبلیغ نمایش میده و در ازاش درآمد میدیم.
dark druid (10-02-2018),FCB (10-03-2018)
امروز تولدم بود
تولدم مبارک
24سالگی سلام...
پ.ن : میگن تولد گاندی هم بوده و امروز به عنوان روز نفی خشونت نامگذاری شده .
"I'm the beast of bedtime tales."
حال خوبی دارم بخاطر زمین خوردن قیمت دلار
امروز رفتم دوتا 2 همون اول بازی بعد هیرو سلکشن کلا طرف مپ رو طوری رنگی میکرد که اصن دوتا فریز میشد پیوسته این کارو میکرد طرف از صداش میشد فهمید
تازه من سیستمم نسبتا خوبه رمم 4 گرافیکم 1 ولی کامل فریز میشد
ریپورت یارورم دادم امیدوارم بن شه هر چه زودتر
از قضا روس هم بود طرف
erebor (10-10-2018)
باگ جدیده. اینو فکر کنم @Viper گفته بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
valve هم یک اصلاح احتمالی ارائه داد براش که برای چند روز پیشه. پس اگر واسه شما امروز اتفاق افتاده باشه همون فیکس نشده خاک بر سرا با این برنامه نویساشون
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
یه چیزی خیلی زهنم رو مشغول کردهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه نفر از ایس فراگ سوال کرده بود که شما یه گروه هستین یا یه نفر
اونم جواب داد من خودم تنها هستم و تمام کد نویسی های دوتا دو رو تکی انجام میدم فقط چند نفر بتا تستر دارم
مگه میشه یه نفر تکی بشینه کل دوتا دو رو کد نویسی کنه!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©