icefrog طراح و توسعه دهنده بازی هست اما نه به این معنی که خودش بیاد دونه دونه کد بزنه مگه الکیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منبع این حرفتون که میگید خودش گفته همرو تنهایی انجام میدم کجاست؟
icefrog طراح و توسعه دهنده بازی هست اما نه به این معنی که خودش بیاد دونه دونه کد بزنه مگه الکیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منبع این حرفتون که میگید خودش گفته همرو تنهایی انجام میدم کجاست؟
شاید الان بتونه کدنویسی کنه چون تغیرات خاصی تو بازی انجام نمیشه فقط یه هیرو رو ضعیف میکنه یکی رو قویThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما اون زمانی که دوتا 2 رو ساختن و بعد از اون هم تند تند اپدیت میداد بیرونو هر پچی یه جایش رو تغییر میداد خلاصه از کپی برداری وارکرفت رسید به یک بازی صاحب سبک
واسه همین حداقل اون موقع امکانش نبوده تنهایی این کارارو بکنه
غیر از این هم ایشون هر پچی رو میده باید بازخوردشو ببینه چطور بوده تجزیه تحلیل کنه واسه خودش که پچ بعدیش رو چطور بده بیرون همین کار خودش تمام روزش رو اشغال میکنه الکی نیست که دوتاست!دنیایی داره واسه خودش
این قسمت دوم اش رو گفت دیگه (من بتا تستر دارم ) یعنی کسی که بشینه اپدیت هارو زود تر بازی کنه و اشکالات رو رفع کنه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منبع اش رو یکی از کانال های تلگرامی هست که تقریبا هم میشه گفت درست حسابیه کانال اش بازم من خودم تعجب کردم اخه مگه میشه کل دوتا دو رو یه نفر کد بزنه ! شاید هم مشکل از ترجمه شون بوده ولی عینا داخل متن ترجمه شون همین رو گفته بودن !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چطوریه که اگر قراره یک هیرو رو ضعیف و یکی رو قوی کنه حداقل هر پچ ۱۰۰ مگابایت حجمش میشه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ.خ کن لطفا پستشو اگر هست هنوزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
اون عکس رو دیدم ،این حرفی که تو عکس بود مربوط به زمان دوتا 1 بود.
alia76972 (11-04-2018)
اهنگ la calin
لینک
وای که چقدر دنبال این اهنگ گشتم چون اسمشو نمیدونستم پیدا نکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یادمه اولین بار تو تلگرام کیلیپش رو دیدم پسره میره تو اغوش دختره نیزه میره تو تنش بهم برسن..
به هر حال ممنون پست به جایی بود
Sharingan (10-21-2018)
دوستان راجع به این تحریمهای تازه ای که بزودی از طرف امریکا اعمال میشن کسی نظری نداره؟فکر میکنید چقدر میتونه رو خود اینترنت و پینگ تاثیر بزاره؟
در کل تغییری جدی در وضعیت فعلی که ما گیمیر ها داریم ممکنه بوجود بیاد؟
هیچ تاثیری روی اینترنت نخواهد داشت. هرچند مملکت ما مملکت جو و روان هست و سودجو زیاد داره بخاطر همین نمیشه نظر ۱۰۰٪ای داد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تحریم هم والا تا جایی که راه داشته مارو تحریم کردن و دیگه چیزی نمونده و اینا فقط شعاره. (چیزی که واسه ما مردم محسوس باشه تحریم بانکی و... هست که خیلی وقته انجام شده)
تغییر جدی هم در وضعیت ما گیمرها باید بگم انشاءلله و با توفیق الهی اگر تنگه هرمز بتونه ۳۰ روز و بیشتر بسته بمونه (که احتمال زیاد میمونه) شاهد افت سنگین ارزش دلار و افزایش بهای نفت خواهیم بود و این یعنی ارزانی نرخ ارز و بالاخص سخت افزار برای ما گیمرها تا کالاهای اساسی برای امورات زندگی در ماه های آتی...
سپاه جدیدا یک ناوشکن جدید وارد آبهای خلیج فارس کرده و بتازگی از یک موشک بالستیک ساحل به دریا با برد ۷۰۰ کیلومتر رونمایی کردن همچنین در شهریور ماه امسال (یا مهر ماه اگر اشتباه نکنم) به صورت امتحانی ۳ روز تنگه رو بستند.
کشورهای بزرگی هم مثل روسیه و چین از یکماه جلوتر در حال حذف دلار از معاملات تجاریشون هستن. روسیه با هند هم تا جاییکه من یادمه داشتن رایزنی می کردن تا از پول ملی استفاده کنن. اینطور که معلومه مقصد با ارزش شدن یورو هست. حداقل در کوتاه مدت...
* باز اگر کسی فکر میکنه این پست من خلاف اون قانون "بحث سیاسی ممنوع" در انجمن هست لطفا بهم گوشزد کنه تا پاکش کنم. من به عنوان یک فعال سیاسی وقتی میام یک خط ج بدم تا بخودم میام میبینم چندین خط شده بهمین دلیل امکان داره از موضوع خارج بشم فلذا عذر میخوام از دوستان
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
یک توئیت جالب از Loda خوندم که نوشته بود:
People that mistake kindness for weakness are the worst
Viper (10-27-2018)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©