چند روزی میشه که بازه ، البته با Https
احتملا بازم فیلتـر میشه
تاپیک رو با موضوع آزاد ادغام میکنم
چند روزی میشه که بازه ، البته با Https
احتملا بازم فیلتـر میشه
تاپیک رو با موضوع آزاد ادغام میکنم
جدی همه ی هیروها داخل گیم پلی برابرن ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من با یورسا کسی که چند سال بیشتر از من دوتا پلی میکرد رو اونقدر زدم نوشت gg ( هیروش هم اس اف بود )
ویرایش توسط Deadking : 07-08-2015 در ساعت 11:32 PM
YOLO (07-09-2015)
یورسا فقط کافیه یه بلینک کنه یه هیرو بگیر دیگه نوب و پرو نداره طرف تو 2 ثانیه میمیرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (07-09-2015)
راست میگه URSA خیلی OP شده من باهاش 10 دست بازی کردم تو رنک 4k فقط 1 دست رو باختم !
pudge ، Necro ، SB ، BS ، invo و دو سه تا دیگه خیلی OP کرده ! از اون ور AM یک ذره هم قوی نمیشه خیلی lose Rate بالا داره اصلا پدر آدم در میاد تا پا بگیره !
چه میشه گفت مرتیکه احمق از هر هیرویی خوشش میاد قویش میکنه از هرکی بدش میاد دست نمیزنه یا قویش میکنه.!
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
اگه دیدت اینه که icefrog احمقه من دیگه حرفی ندارم
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
راس میگه اینقدر احمق و پول پرسته که حالم داره از دوتا 2 بهم میخوره ،این چه وضع مدیریته ، گند زدن به دوتا سال های اولش کجا الان کجا
Deadking (07-09-2015)
wtf .. الان جدی گفتی اینا رو ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
شما میشه dotabuff ت رو بزاری ببینم راس میگی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصلا یورسا هیروی راحتی نیست ... هیچ هیرویی راحت نیست ... در ضمن op مخفف Over Picked که یورسا op نیست .
What happened ? Axe happened
خدااااااااااااااااااااااا اااا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! op یعنی over powered !!!!
آیس فراگ 90 درصد این پولکی شدن هارو در نمیاره اینا زیر سره والور
اول به پست خودت بخند بعد به پست بقیه هنوز معنای op رو نمیدونی..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
یورسا از وقتی با التیمتش 80% دمیج کمتر میخوره و لول سومش هم دمیج خدا میده دیگه واقعا نمیشه براش ضدی تعریف کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شاید فقط هارد کری های ایلوژن دار حریفش بشن ( که اونا هم یورسا نمیذاره آیتم بیارن تو 20 مین بازی رو تموم میکنه )
کلاء خیلی باگ شده
شما بازی های این شخص رو با یورسا نگاه کن از هر 100 دست که یورسا پیک میکنه فقط 5-6 بار بازنده میشه اونم به زور:
blubmeisterwOw~ - Matches - DOTABUFF - Dota 2 Stats
یا این بازی رو ببین:
http://www.dotabuff.com/matches/1597145822
به نظرم باگ ترین هیروهای دوتا اول یورسا است دوم بلاد سوم اسلارک
البته هاسکاری که دست پلیرش باشه هم خیلی وحشیه ... یکی دیدم با هاسکار مین 3 ارملت اورد توی لول 7 هم تنهایی روشان رو زد
ویرایش توسط Deadking : 07-09-2015 در ساعت 01:29 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©