چند روز پیش به زیر ساخت های اینترنت حمله شده ، بهمین خاطر یه سری سایتها ( بخصوص https ها) دچار مشکل شدن ، در واقع فیلتر نشدن فقط نصفه باز میشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چند روز پیش به زیر ساخت های اینترنت حمله شده ، بهمین خاطر یه سری سایتها ( بخصوص https ها) دچار مشکل شدن ، در واقع فیلتر نشدن فقط نصفه باز میشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فینال مسابقات میجر کوالا لامپور تموم شد و قراره پچ 7.20هم به زودی بیاد
تیم ورتوس پرو اول و سکرت دوم و ای جی سوم و نینجا هم چهارم شد
بازی فینال تقریبا همه چی به نفع سکرت بود و سکرت یه سرو گردن بالا تر از ورتوس بود که با درفت بد پاپی و فان گرفتن بازی رو 3به5واگذار کردن
نیشا و یپزور بنظر من خیلی عالی درخشیدن توی این میجر
باخت فینال لوزر براکت به صورت خیلی عجیب و غریب و یه طرفه ای جی باخت
میجر بعدی (اسمش سخته) کوالیفایر اش شروع شده
بعد از این میجر احتمالا مورف و ترولبلید یه نرف سنگین بخورن (تقریبا دیگه شورش رو در اوردن اینقد اینارو با ارک واردن پیک کردن باز ارک واردن وین ریت کمی داره و نرف نشه احتمالا اما ترولبلید یه نرف سنگین میشه )
سکرت خیلی خوب شده این ترکیب جدید و به جرعت میتونم بگم تیم اول جهان در حال حاظره !
erebor (11-18-2018)
من نمیفهمم مگه ما تاپیک مخصوص بحث و گفتگو تورنمنت و مسابقات نداریم که شما اینجا پست میزاری؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قبلا هم بهتون گفتم برای برخی اخباری که میزارید spoiler بزارید. الان که چی همرو قطار کردید این اول اون دوم و اون سوم و...؟
عجب
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
1 ببخشیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2 دیگه میاد فقط کسی بخاد بیاد اخبار رو بگیره که خوب میخونه میبینه
کسی هم که نخاد خوب صد در صد مسابقات رو دنیال میکرده دیگه
مگه از این دو خارجه؟
اگر اشتباه منه خوب دلیل بگید شما مدیر انحمنی منم قبول میکنم
خریدن Artifact از اولشم وسوسه انگیز بود...ولی هیچوقت از بازی کارتی خوشم نمیومده
بنظرم خیلی از کسانی هم که خریدن بعد از یک مدتی میزارنش کنار...مگه اینکه واسه اونم رنک مچ بزارن
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
بازی قشنگیه گیم پلی خوبی هم داره به نظرم یه سروگردن از رقیبش heart of stone بالاترهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بیشتر کسایی هم که در حال حاضر پلی میدن احتمالا دوتاباز هستن/اینده خوبی داره
این نوع بازی ها هم مثل خیلی سبکای دیگه طرفدارای خودشو داره اما بنظرم وقتی خودت بشینی پشتش بازیش رو درک کنی و خوب بازی کنیو ببری شیرینش میاد زیر دندونت و ممکنه یکی از طرفداراشم بشی!
دیدم گیمپلیش رو ولی کلا خوشم نمیاد از بازی کارتیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته خدا رو چه دیدی. به قول شما اگر یک دست خودم بازی کنم بردم شاید خوشم اومد...ولی در کل نظرم مثبت نیست و فکر میکنم یک دوران خاصی داره...
ارتیفکت بازی اش کاملا نیاز به خرج کردن داره و شانس
حداقل اینو میدونم تو ایران زیاد فراگیر نمیشه اخه کسی نمیره یه کارتو 20دلار بخره! به hos هم نمیرسه بنظرم چون هم پلیر حرفه ای و هم تورنومنت های حرفه ای و... رو داره
این جریان tnc. kuku چیه ؟
یه اصطلاح نژاد پرستانه زد علیه چینیا تو پاب مچ چینیا هم صداشون در اومد valve هم یه بیانیه داد که دوتا برای همه ملت های جهانه و بهانه ای هست برای همبستگی بیشتر ملت ها و از این جور مزخرفاتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته فک کنم یه جریمه ای هم کردن چون ماله خیلی وقت پیشه دقیق یادم نیس
دفعه اولی هم نیست که به چینیا توهین میشه..
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©