سال نو مبارک امیدوارم ساله خوبی داشته باشید اما بعید میدونم خخخ
سال نو مبارک امیدوارم ساله خوبی داشته باشید اما بعید میدونم خخخ
ظاهرا قسمت اول از فصل اخر got لو رفته و لیک شده کامل
توی ردیت بگردی هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ظاهرا تیم حامی نشر قانونی محصولات hbo ریختن توی ردیت و بعد از چند ساعت پاکش کردن
ولی خیلی ها بصورت کامل قسمت اول رو دیدن و جزییاتش هم پخش شده توی ردیت
دوستان سریال باز حتما مستند سریال making a murderer رو ببینن
جوری میشه که بعد از اتمام فصل اول عنان از کف میدین و روح و روانتون نابود میشه
''iMM (03-31-2019)
دوستان بخ نظر شما چطور این اقا که (فرند ای دی رو میزنم این زیر برید سرچ کنید) تونسته رنکه ایمورتال 400باشه در صورتی که فقط لول اکانتش فقط 20 هستش
هر طوری هم حساب کنی نمیشه اولن که وقتی ای دی میسازی باید 100 تا گیم بری تو حالت توربو هم که بری بعد این 100 تا و 10تا گیم کالیبریت لولت میشه 13 ( اینو من تست کردم قبلا اکانت جدید ساخته بودم لولت میشه 13)بعد تازه رنک 3k هم بیشتر نمیده پس این اقا که رنکه 400 هست قطعا زیر 7k نیست mmr اش/خب از 3k تا 7k یعنی 4k باید بره بالا که اگرم بتونه (که محاله)تمام بازی هاشو تا رسیدن به اون رنک ببره باید 150 تا گیم پشت هم ببره تا برسه به 7k که اگه این اتفاقم بیفته بازم باید لول اکانت ایشون خیلی بالاتر از 20 باشه
این چطور ممکنه؟؟؟؟؟؟؟؟نکنه ترفندی چیزی داره من خبر ندارم اخه یه چیزایی شنیدم..
فرند ای دی:58829853
البته الان که چک کردم شده 700 رنکش اکانت بایره لعنتی
من 2 تا چیز شنیدم!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1. max رنکی که میده چدیدا 3k نیست (اینو مطمئنم)
2. مثل اینکه اگه توی برد streak داشته باشی بعد تعداد زیادی برد افزایش رنکت هم افزایش پیدا میکنه ( که اینو مطمئن نیستم )
سلام
دوستان شما هم مشکل دیر فایند کررن دارید ؟
تا ۳۰ دقیقه هم میشه چیزی فایند نمیکنه
چند روزه ایتجوری شده
مگر شانسی چیزی فایند کنه
اگه سرور اروپا پلی میکنی که فیکسه تن تن پیدا میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تنها مشکلی که وجود داره پینگه که کاشکی به جای فیکس کردن سرور های مزخرف هندو دبی یه فکری به حال اروپا میکردن تا کییییییییییییییییی دغدغه پینگ داشته باشیم اخهههههههههههه
من یکی از ارزوهام اینه که یه روزی پینگی که سومیا تجربه میکنه رو داشته باشم1ms
bayani (04-23-2019)
نه مشکلی نبودهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
behavior score رو چک کردی؟ پایین باشه طول میکشه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (04-28-2019)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©