و تماااااااااااام
...
و تماااااااااااام
...
جوابش فکر کنم اعلام شد. اعلام نشده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
اقا من میخوام اموزش هیرو بزارم اما تا حالا اصن اموزش ننوشتم لطفا بگید چطور اموزش بنویسم و کلا نیاز به چی چیزایی داره ابزاری خاصی میخواد؟
مرسی
منم همچین قصدی داشتم ولی نتونستم اگه کمک خواستی منم هستمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteکجاش به مشکل برخوردید؟ میتونین از یکی از آموزش هایی که تویه سایت هست الگو برداری کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (07-10-2019),Mahdi-Void (07-12-2019),Milad._.R (07-11-2019)
نه محمد حدود 3 هفته دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کسی میتونه یه انیمیشن تو مایه های ریک و مورتی و یا ابشار جاذبه بهم معرفی کنه؟
alia76972 (07-24-2019)
شدو دمون خیلی سوپره تعجب میکنم کسی حرفی ازش نمیزنه ،بافی که به اسکیل 2 دادن خیلی زیاده فقط یه دونه 2 کنه نصف جون طرف میره ،خیلی باهاش حال میکنم ،کلا هیرو خیلی عالی هست ولی زیاد مورد توجه قرار نمیگیره انشالله بعدا یه آموزش ازش مینویسم میزارم .
-----------------------------------------
آقا این بوتا از کجا میان هی تبلیغ میکنن بزنین پاکشون کنین جالب اینجاست که روسن
ba4ma3n (07-25-2019)
مرد تک مشتی رو دیدم تموم شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا دو فصل بود؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©