اون لینک اولی دیگه یورسا رو خورده انقدر باش پلی دادهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون لینک اولی دیگه یورسا رو خورده انقدر باش پلی دادهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالشم بد نشد همش یه هیرو ، بعضی ها واقعا روانشون مشکل داره
آره باو هزار و دیویستو خورده ای
god kill me!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
به نظر من اصلا دوتا بازی کردن با این روش حال نمیده! بزار mmr آدم از 5k بشه 1.2 ولی با هیرو های مختلف نه اینکه با یه هیرو بشی 5k بعد یهو توی 5k یکی رندوم زد هیرو تو در بیاد ،بعد دیگه نتونی با هیچ هیروی دیگه ای بازی کنی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
over powered یا over picked منظور هیروی قوی هست اگه اینجوری بود همه یورسا بر میداشتن میامدن بالا ... خیلی راحت کنترل میشه یعنی به خاطر 4 ثانیه التیمیت نمیشه زدنش ... این حرفا واقعا مسخرس .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درباره لینکا : شما توی پروفایل هر کس که بری یک یا چند هیرو رو از همه بیشتر ply داده ... یکی meepo یکی storm یکی axe یکی LS و ... دلیل نمیشه اینا OP باشن ... w33haa هم که بالاترین solo mmr دنیا رو داره گفته 70 % بازیهاش meepo پیک کرده که چی ؟ هر کسی یه هیروی قوی داره که با اون بیشتر بازی میکنه .
What happened ? Axe happened
ویرایش توسط Apdentist : 07-09-2015 در ساعت 02:31 AM
YOLO (07-09-2015)
بگو کم آوردم پسر خوب ... شما اگه نمیتونی تو بازیهات یورسا رو کنترل کنی یا با alch هیچکار نمیتونی بکنی دلیل نمیشه این هیرو های ضعیف قوی باشن ... یه بار میگه alch ضعیفه یه بار میگه یورسا قویه بستگی به player ش داره عزیز .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لول رفیق چی میگی؟ کم آوردن؟ اصلا سنم رو که نگاه میکنم خجالت میکشم با یه 15-16 زیاده زیادش 17 ساله بحث الکی کنم، من کی گفتم اورسا قویه؟ تو که هنوز معنی op رو نمیدونی چرا اصلا پست میدی؟ خواهشا اول دیپلم بگیر بعد بیا پستی بده که حتی نمیدونی چی میگی خودت،من دقیقا کجا گفتم اورسا قویه؟ به پست محمد خندیدی در حالی که هنوز نمیدونی op چیه. ادامه بحث رو اینجا کش نده !
Deadking (07-09-2015)
ویرایش توسط Apdentist : 07-09-2015 در ساعت 02:47 AM
من به پستش نخندیدم به لحنش که باحال بود خندیدم برا همین پرسیدم جدی میگه یا شوخی میکنه شما اصن منظور طرف مقابلتو نمیگیری همینجوری یه چیزی میگی ... حرف زدن با تو فایده نداره ... برو همون 2-3k حال کن .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©