@
bayani
منم موافقم. اما میخوام در تایید حرفهاتون چند نکته دیگه رو هم اضافه کنم و یکخورده کلی تر به قضیه نگاه کنم و با اون قسمت رنک آپ کاری ندارم و تمرکزم رو همون موضوع پیشرفت هست...و خطابم به همه هست حالا من bayani عزیز رو منشن کردم که از حرفشون استفاده کرده باشم...
من امروزه ضعفی رو در بازی کردن بازیکن های خوبمون از طریق تماشای بازیهاشون در استریم های متعدد می بینم که واقعا راه حل داره و اصلاحش به ما یعنی جامعه دوتا ایران هم تا حدی بر می گرده...اون ضعفی که من می بینم یک درک عمیق تر از بازی هست تا با سطح حرفه ای دوتا قابل رقابت باشه...
یک بخش عظیمی از این ضعف هم بعلت عدم تسلط به زبان انگلیسی هست...امروزه در هر زمینه ای و حوزه ای برای پیشرفت به ناچار باید به سراغ این زبان رفت. خود بازیکن ها هم اینهارو میدونن اما فکر نمیکنم در جهت رفعش قدم خاصی برداشته باشن...ناگفته نماند که مافیای آموزش زبان هم در کشور در کمین جیب من و شمان...
ببینید از یک جایی به بعد دیگه پیشرفت به امکانات جانبی ربطی نداره...یک تفاوت اساسی که بین ظاهر مدال های immortal هم وجود داره همینه (دقت کنید از یک نگاه ساده یک تحلیل دقیق میکنم) و اون اینه که game sense یا درک بازی متناسب با رنک بالاتر میره...
یعنی بین بازیکن 3k immortal با 2k, 1k top 100 top 10 تفاوت در فهم و درک از بازی و شرایط و مکانیک های اون هست.
تفاوت تیم های رده 1 یا همون tier 1 با بقیه تیم ها هم همین هست. مثال اخیر و بارزش هم iLTW که برای VP به عنوان بازیکن جانشین بازی می کرد و تونستن یک تورنمنت آنلاین با حضور تیم های مطرح اروپا رو ببرن...
وگرنه بازیکن همون بازیکنه و مهارتش هم همونه اما درک تیمش از بازی قوی تره و بهتره مثال دیگش هم 33 برای OG چون استفاده ای که این دو تیم از این دو بازیکن کردن تیم های سابق اونها نتونستن...مثال دنیای فوتبال بخوام بزنم میشه یک چیزی شبیه Liverpool :دی
بنابراین چیزی که ما داخل ایران شدیدا بهش نیاز داریم جدای از بحث پینگ و... آموزش های بروز و حرفه ای و تخصصی دوتا 2 به زبان فارسی در مرحله اوله تا تازه به افراد بفهمونه اساس بازی و یک هیرو چی هست. بعد از اون تورنمنت های کوچک و لیگ های کوچک هست تا افراد پیوسته با هم بازی کنند و از همدیگه یاد بگیرن...
ما هم در دوتاباز از اول فعالیتمون و اساس وجودمون هم از ابتدا همین مسائل بوده...اما خب بی تجربگی کردیم و خام بودیم و درگیر مسائل حاشیه ای شدیم و عقب موندیم...درحالیکه مسئله ما نبودیم و باید همیشه به جای فکر کردن درباره خودمون درباره جامعه دوتا کشور فکر می کردیم...
از طرفی اما gap یا فاصله جامعه دوتا ما با هم، هم زیاد هست. بهمین خاطره که همش یک تعداد خاصی رو در عرصه قهرمانی می بینیم و از طرفی هم چون کمبود تورنمنت وجود داره نمیشه به کسی که بازیش خیلی خوبه و میدونه که میتونه در این تورنمنت جایگاه خوبی کسب کنه و جایزه خوبی ببره خیلی خرده گرفت...
باید این چیزا برطرف بشه و راه حل هم داره...راه حلش هم دسته بندی لیگ ها هست...کاری که همین الان Valve و دیگر تورنمنت ها شروع کردن به انجام دادن...تا همیشه فرصت ورود استعداد جدید به عرصه وجود داشته باشه و عرصه از رقابت تازه بمونه...
در بحث آموزش برای مثال یکی از اساسی ترین آموزش ها تعامل با minimap هست بحث حضور و غیاب یک هیرو، بعد از اون target priority هست بعدش farm priority بعد item progression و خیلی مسائل دیگه...دوتا بازی بسیار پیچیده ای هست...
جالبه که همه ما یک بازی و یک محیط و یک شخصیت رو تجربه میکنیم اما تفاوت در درک افراد از بازی هست که اونهارو از هم متمایز میکنه...
حالا اگر یک کسی اومد زحمت کشید آموزش گذاشت اگر رایگان گذاشت که دستش درد نکنه و اجرش چه به من بگم چه نگم و چه طرف بدونه و ندونه پیش خدا محفوظه چون باعث راهنمایی دیگران شده اما اگر یکی هم قیمت گذاشت بازم مانعی نیست. نمیشه اینهارو جور دیگه تعبیر کرد. درست هم نیست. چون واقعا زمانبره
منتهی مسئله اینه که ما در شرایطی هستیم که اولویت با وجود این مطالب هست نه بحث ارزش و قیمت گذاریشون...بخاطر همین راه رو باید تو این مسیر کاملا هموار کرد...
اما در بحث استعداد هم بگم مگه ما چیمون از SEA کمتره؟ TNC یا Fnatic رو ببینید...چند سال طول کشید تا به سطحی برسن که الان هستن؟ (حالا البته اگر دوران Mushi و امثالهم رو کنار بزاریم چون الان این Region SEA هست که قوی شده و نه فقط چند بازیکن مطرح) یا مثلا South America باشه.
تیمهای خوبی اونجا هم هستن که در تورنمنت های بین المللی خوبی بازی میکنن و در دنیا شناخته شدن...
2 تا از بهترین بازیکنهای حال حاضر حرفه ای دنیا رو که دیگه همه می دونیم ایرانی هستن...کوروکی که داره سال به سال نوروز رو تبریک میگه بنده خدا
اما چیزی که بهش نیاز داریم انسجام و یک عزم هست اگر میخوایم شناخته بشیم و بهمون فرصت عرض اندام داده بشه...انجمن هم هست و همه چیز برای همه کس آزاده و من حتی در برهه ای از برخی دوستان که رفتند تلویحا دعوت کردم که برگردند به این امید که اگر براشون مقدور هست فعالیتشون رو از سر بگیرن اما خب نشد...حالا یا میلی نبود یا فرصتی من نمیدونم اما خب خواستم بگم ما نیاز داریم به مطالب آموزشی مخصوصا به روز و حرفه ای و دیگر صحبت از اشخاص نیست و بلکه جامعه دوتا هست...البته اگر سعی در شناخته شدن و صحبت از حضور جهانی هست...در غیر اینصورت که تکلیف مشخصه...
بابت وقتی که هم گذاشتید تا صحبت های بنده را خوندید سپاسگزارم. ولله نیت من از ابراز این مسائل جز خیر نبود. تشکر