Masterjoint رو تو استیم Last Seen اش 4 هفته پیشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سعید Legendary یه اکانتش 5 سال یکی 7 ماه.
از 2 تایه دیگه ام خبری ندارم.
Masterjoint رو تو استیم Last Seen اش 4 هفته پیشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سعید Legendary یه اکانتش 5 سال یکی 7 ماه.
از 2 تایه دیگه ام خبری ندارم.
reza (11-06-2020)
Valve تو یکی از آخرین مطالبش گفته بود برای اواخر نوامبر یک هیروی جدید میاد. فکر کنم همین روزا باید منتظر اومدن یک هیروی جدید باشیم.
لینک مطلب مربوطه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
والا من تو تویتر خودم 10 15 دسمبر میاد و هیروی جدید به همراه پچ با هم قرار میگیرنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خداییش من یکی که دیگه خسته شدم از این پچ فکر نمیکنم سابقه داشته باشه یک پچ اینقدر طولانی بمونه همینطور ریسیت نشدن رنک ها
به نظرتون بچه ها دلیلش چی میتونه باشه؟ایا اهمیت دوتا2 برای ولو کمتر شده؟یا تغییرات گسترده در اینده باعث شده سرشون شلوغ شه که اینقدر پچ و رنکا تاخیر خورده؟
بله دو روز بعد از این پست Valve مطلب جدیدی گذاشت که من متن ترجمه شدش را داخل کانال تلگرام گذاشتم. اونجا گفتن که هیرو جدید دسامبر میاد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در رابطه با نبود پچ هم بنظر من دلیل اصلیش کووید هست و نبود تورنمنت کافی تا meta کاملا کشف بشه. الان که دیگه تقریبا meta کاملا کشف شده و از ژانویه هم فصل جدید شروع میشه بنظرم پچ جدید که بیاد حتی مپ رو هم عوض کنند.
دوتا ۲ جدیدا بخاطر Diretide یک میلیون بازیکن جدید گرفت و اصلا احتمال نمیدم که برای Valve بیاهمیت شده باشه مخصوصا که بعد از سالها شکایت بازیکنان و از دست دادن بیش از ۷ میلیون بازیکن امسال تازه به خودشون اومدن و دارن حسابی روی بهبود بازی کار میکنند و علیالظاهر خیلی برنامهها دارند.
پ.ن: من آخرین پچی که یادم میاد خیلی طول کشید پچ ۶.۷۲f بود که فکر کنم یکسال باقی موند. دقیق یادم نیست.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
left 4 dead 2 ده دلار بود الان زیر 2 دلار شده! تا سه ساعت دیگه آفر تموم میشه
https://store.steampowered.com/app/550/Left_4_Dead_2
Sharingan (12-03-2020)
خیلی زود آفرا تموم شد :/ بیشتر بازیای استیم هفتاد هشتاد درصد اف خورده بودن
آدم باید سالی یبار بیاد بارشو ببنده و بره
Sharingan (12-03-2020)
هر چی میخواید گیم بزنید که پنجشنبه پچ 7.28 و هیروی جدید منتشر میشه.
خودم 2هفتست اصلا دوتا پلی ندادم دیگه پیکو بن هیرو ها خیلی برام تکراری شده و ترجیح دادم تا پچ بعدی پلی ندم
الانم خیلی هایپم برای تغیرات جدید،با این همه وقفه ای که افتاد فکرکنم پچ خفنی از اب در بیاد
امیدوارم اسون نرف بشه و آیتم abyssal blade همینطورThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکمی هم آیتم های ساپ باف بشن که آخر گیم حرفی واسه گفتن داشته باشن 2تا اتک نشن
منم همینطور اصلا حس و حال بازی کردن ندارم. تو این ۲۰ روز یا شاید بیشتر سر جمعا شاید ۳ ۴ دست بازی کرده باشم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این پچ خیلی وقته هست و همه چیز واقعا تکراری شده
- جبران خلیل جبران
انصافا بیاید یک لحظه با خودمون فکر کنیم و فارق از هرگونه مسئله حاشیهای و غیره به این مهم توجه کنیم که با ساخت واکسن کرونا توسط متخصصین داخلی (تازه اون هم دو مورد که مورد اولش امروز وارد فاز تست بالینی شد) ما رسما در کنار دیگر سازندگان واکسن یعنی چین، روسیه، آمریکا و اروپا قرار گرفتیم!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من نمیدونم اگر این مسئله باعث فخر و مباهات نیست چه چیز دیگری میتونه باشه؟! انشاءلله هم که واکسن عملکرد بسیار خوبی را داشته باشه. انشاءلله
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©