بعد جالبیش اینه صحبت سر جذابیت انیمه و weeb بازی و اینا بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
nice nice
بعد جالبیش اینه صحبت سر جذابیت انیمه و weeb بازی و اینا بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
nice nice
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
reza (02-17-2021)
دوست داشتم هیروهای دوتا رو توش ببینم. شخصیت ها غریبن یا من اینجوری فکر میکنم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sharingan (02-18-2021)
یک محیط دیگست خب باید یکسری تغییرات داشته باشه تا بیاد برسه به همین فاینال فرم که ما داخل محیط بازی به عنوان اولین نمونه از هیرو دیدیمش. مثلا دوران نوجوانی جوانی و... هیروهاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط اونچاش که میگه هیروهای قدیمی رو نمیدونم منظورش چی هست چون الان که همه هیروها داخل بازی هستند که
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
reza (02-19-2021)
دوستان سال نوتون (نوروز ۱۴۰۰) پیشاپیش مبارک. امیدوارم که سال خوبی چه در دوتا و چه در زندگی واقعیتون داشته باشید و هرجا که هستید سلامت باشید
- جبران خلیل جبران
- جبران خلیل جبران
یسوال اینجا قبلا تاپیکی درمورد بات sf vs sf و bot open ai و بات های بازی داشتیم ؟
من یه پروژه دارم درمورد هوش مصنوعی
میخواستم درمورد همین بازی دوتا دو ارایه داشته باشم منتها پیدا نمیکنم تاپیک هاشو یادمه قبلا داشتیم تو انجمن
دیروز Juan Joya Borja کمدین اسپانیایی در سن ۶۵ سالگی درگذشت.
ایشون بخاطر خندههاش در اینترنت وایرال شده بود و به عنوان El Risitas میشناختنش. ایموت های KEK در توئیچ به تصویر ایشون تعلق داره. rip
sadKEK
- جبران خلیل جبران
واقعا 65 سالش بود؟؟؟؟ خیلی جوونتر میخورد
یه عمری باهاش خندیدیم، روحش شاد
FCB (05-02-2021)
دیگه از دوتا2 بدم میاد لعنتی خیلی سخت شده نمیشه به راحتی win بگیری
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©