آسون بود که ، تمام راه های رفت و آمد مین بودهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آسون بود که ، تمام راه های رفت و آمد مین بودهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نکته ی مد نظر من نبود راهنمایی : به هیرو ها ربط دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همه ی هیرو ها تیمتون range بودن :isawitplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آفرین :imhighplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط alimine : 07-10-2015 در ساعت 02:31 PM
آیا میدانستید : فقط سرعت یک هیرو در دوتا2 میتونه بالای نهایت سرعت معمولی برسه ؟ جناب آقای Blood Seeker
آیا میدانید قدیمی خوندی داداش .......... آقای Lycan هم در shapeshift میتونن این کارو انجام بدن ( با سرعت حدود 650 )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینطوری حساب کنیم sb هم میتونه بلاد معمولیه اسپیدش اسلو میشه ولی بقیه نه... منظور بنده این بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من احساس میکنم قبلا اینوکر با max wex توی ghost walk بالای 522 میرفت! البته شاید من اشتباه میکنم ولی همچین چیزی یادمه دیدم
بعید بدونم همچین چیزی بوده باشه . چون سرعت خود اینووکر خیلی کمه وقتی 3 وکس گوست میکنه انگار سرعتش خیلی زیاد میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
BotS
BoTS everyWHERE !
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Soul Keeper (07-18-2015)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
اینو دیدم تا یه ربع از خنده شکممو گرفته بودم
آقا نگاه کنید توروخدا عکس تام یورک( خواننده بند radiohead ) رو کجا چاپ کردن !! XDDDDD
آقای خوشرو, مترجم محترم, دقت کن. آخه یک راک استاری که کل زندگیش با گروپی و فن های دو آتیشه سپری شده میتونه روابط جنسی بلد نباشه!!؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©