اقا الان نتایج کنکور که اومده بهم میگن رتبت چنده نمی دونم کدومو (رتبه کل در سهميه یا آخرين رتبه مجاز در سهميه ( دوره هاي روزانه ونوبت دوم ) یا رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه)؟ ) بگم کمک کنین دارن دوتامو رو حذف میکنن
اقا الان نتایج کنکور که اومده بهم میگن رتبت چنده نمی دونم کدومو (رتبه کل در سهميه یا آخرين رتبه مجاز در سهميه ( دوره هاي روزانه ونوبت دوم ) یا رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه)؟ ) بگم کمک کنین دارن دوتامو رو حذف میکنن
.................................................. .........
رتبه در منطقه مهمه عزیز اونو بگو
ایشالا همه کنکوری های امسال توی رشته مورد علاقشون قبول بشن
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
یه سوال دوتا برای شما هم 1.9 گیگ اپدیت داده؟
نهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ریبورن داری؟
The enemy of my enemy is my Friend
Four-Eyes (07-21-2015)
اگه ریبورن داری/ که آره یه آپ اومده که به بازی دوتا2 ریورن mmr رو اضافه کرده.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ن دوتا ریبورنم نابود شد نم کجاس! حجمشو تو پوشه استیم دارم اما اجرا نمیشه اصلا موقع اجرای دوتا نمیپرسه معمولی رو اجرا کنم یا ریبورن
من هم همین جوری شدم درست نشد پاک کردم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جدیدا برای find match باید هر بار سرور انتخاب کنی بر پدر و مادر Gabe لعنت این از اون ریبورن این هم از آپ جدید.
هر بار میری mmr یه احمق با یه پرو امده بازی من با رنک 3800 باید جلوی یکی با رنک 4200 بازی کنم !
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Deadking (07-22-2015)
این که عادیه داداش با رنک 3800 جلوت 4200 بیاد /دوست من miracle جلوش افتاد. اتفاقا از بچه ها همین سایت.
Deadking (07-22-2015)
من هنو نتونستم رنکمو از 2100 بالاتر ببرم الان هم 1875 هستم یکی از دوستام بهم گفت اسمورف کن انقدر اعصابتو خورد نکن اما دلم نمیاد این اکانتو ول کنم! نمیدونم چرا :/ بیشترین حد 2100 بوده انقدر نوب افتاد باهام شدم 1875 الان...
Deadking (07-22-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©