آقا من نمی فهمم مشکل این مسلمونای مغز مریض چیه مثلا من مسیحی ام میام تو روم بنویسم the great jesus که اینا هی میگن الله اکبر والا نمودن مارو هی دارم گیم watch می کنم یکی میاد میگه الله اکبر بد یه چرتی هم می گه یه بار گفت jesus is g6y من چی بگم به این اینارو کی تربیت کرده
حالا برو جلو دوستات قصه بساز از خونهبگو خوبم سلامم می رسونمبگو دورم ولی بخوای خودمو الانم می رسونم
بعضی ها چیز مغزن شما خودتو ناراحت نکن ربطی هم به دین و مذهب ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (07-23-2015)
اکثر اونا خارجی هستن که اصلا نمیدونن اسلام چیه . میان مسخره میکنن میرن . هم اسلامو هم مسیحیتو هم خدارو ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Deadking (07-23-2015)
همه این یوزر رو ریپورت بن کنید Steam Community :: MrSaveH
مال محمد هست ،20 نفر ریپورت کنیم حله فک کنم
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دوستان یه سایتی پیدا کردم تنظیمات گرافیک دوتا2 رو توضیح میده :
Building the best PC for Dota 2
عالیه خدایی من کیف کردم باهاش
ویرایش توسط [DR.[mmL : 07-23-2015 در ساعت 11:53 AM
میگم من اگه تنظیماتم رو بزارم روی بالا بد اگه سیستمم نکشه لگ توی بوجود اومدن لگ تاثیر داره ؟
میشه یکی لطف کنه با توجه به این عکسی که من دادم بگه تنظیماتم رو رو چی بزارم بهتره؟ لپ تابم fujitsu هست و فقط همین یه بازی رو با لپ تاب انجام میدم من هیچ اطلاع زیادی از رم-گرافیک -cpu ندارم چون با کنسول بازی میکنم.
ویرایش توسط Apdentist : 07-23-2015 در ساعت 12:06 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
مردم آزاری تا چ حد؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
هاها چه حالی میده ریپورتش کنیم واقعیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©