برای کسایی که ویندوز اورجینال 8.1 داشت ویندوز 10 رایگان هست ولی الا کلا باگ هست + آبدیت ها اجباری هست یهو دیدی وسط بازی داره خودش رو آپ میکنه کاریش هم نمیشه کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای کسایی که ویندوز اورجینال 8.1 داشت ویندوز 10 رایگان هست ولی الا کلا باگ هست + آبدیت ها اجباری هست یهو دیدی وسط بازی داره خودش رو آپ میکنه کاریش هم نمیشه کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Persian Leopard (07-24-2015)
در صورتی که ویندوز رو از روش اسکایپ فعال کرده باشین تنها با upgrade ویندوز 10 فعال میشه ، نسخه فعلی RTM هست و برای شرکت های نرم افزاری ارائه شده ، صبر کنید تا 7 مرداد نسخه اصلی بیاد بعد اقدام کنید برای upgrade ، در ضمن ! حرف Ater عزیز هم درست ! ولی دیگه نسخه اصلی بیاد update اجباری نداره update هایی داره که بهتره انجام بشه چون رفع باگ هست !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Persian Leopard (07-24-2015)
راستی الان اگه من بخوام سیستمم رو ارتقا بدم cpuرو اینتل بزارم یا amd در ضمن میخوام بدونم رم 16 الان چنده
مشاوره سخت افزارThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
بله برای همه اومده و متاسفانه من به دلیل کمبود حجم نمیتونم اپش کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
ای خدا چرا انقدر گاو به من میوفته دوتا مچ رفتم بازی اول لژیون رو طرف دوئل میزدم جاگر که همیشه کنارم وایساده میاد نگاه میکنه به حریف وقتی من مردم شروع میکنه به اتک دادن
بازی دوم بلود سیکر برداشتم دارم یورسا رو میزنم خونش که 7-8% میشه ووید میاد التی میزنه ks میکنه بعد اخر بازی که باختیم میاد میگه i play like dendi commend me
Deadking (07-24-2015)
آقا یک سایت دیدم من زده رنکتون رو از 2000تا می کنیم 3000 بعد 160تومان!!!!!!!!!!
یکی نیست به این اساتید بگه میشه یه راست رفت با 100تومان اکانت 4000تایی خرید بعضیا خودشون خرن مردم و خر فرض میکنن
ماشالا هر کسی هم واسه خودش پو میشه یه اپن کارت یا ووکامرس دانلود می کنه فروشگاه میزنه
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Deadking (07-24-2015)
همین الان متوجه شدم یک مکان ایرانی هاست شده برای Pubstomps امید وارم تبلیغات محصوب نشه ولی مثل اینکه ورودیه نداره
Islamic Republic of Iran
Iran Cyber Games International 2015 Pubstomp
Start Time: Monday, August 3, 12:00am
End Time: Sunday, August 9, 10:00am
Iran Cyber Games
Iran,Tehran,Shariati St, In Front Of Golnabi St, No 1106
Tehran, Tehran
Ages 15+
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
ای وایِ من !!! یعنی من از شهرستان دربست میگیرم میرم اگه باشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©