سریال بازا بیاین حلو
چقد دلتون برا مانیکا - چندلر - جویی - راس - ریچل و فیبز تنگ شده ؟؟؟؟
من فقط همینا رو فلن دارم هارد جدید خالیه اینارو رو External داشتم دوباره دارم میبینم دوباره تموم شه افسرده میشم
پ.ن : ّF.R.I.E.N.D.S
سریال بازا بیاین حلو
چقد دلتون برا مانیکا - چندلر - جویی - راس - ریچل و فیبز تنگ شده ؟؟؟؟
من فقط همینا رو فلن دارم هارد جدید خالیه اینارو رو External داشتم دوباره دارم میبینم دوباره تموم شه افسرده میشم
پ.ن : ّF.R.I.E.N.D.S
Youtube Junkey
Lone MaMaD (07-27-2015)
من دارم دوباره نگاش میکنم از اول لامصب مثل فرار از زندانه خسته نمیشی ازشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
?!WHTThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من تا حالا ندیدم این Glich رو یکی توضیح بده یا دمو آپ کنه ببینیم
Dota 2 true stories episode 18This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر نکنم دیگه کار کنه...
ویرایش توسط Sepehr_R : 07-27-2015 در ساعت 11:11 AM
حتماً وسترن دیجیتال بوده هاردت ؟! بد ترین مارک برای هارد اکسترناله انصافاًThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
هارد فقط سیلیکون پاور از همه لحاظ خوبه! فقط کابلشون رو همه جا نمیشه پیدا کرد ولی من دارم یکی از دوستامم داره حرف نداره این هارد...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Smoke rises from the mountain of Doom.
The Hour grows late
And Gandalf The Grey Rides To Isengard...
Seeking my counsel.
عاشق این دیالوگ سارومان هستم!
توی Lotr: Fellowship of the ring بعد از اولین ملاقات گندالف با سارومان اینو بهش میگه! با اون صداش...
WardeN (07-27-2015)
بهترین فیلم عمرم بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
3 قسمتش رو 75 گیگ رو هم دانلود کردم 10 دفعه هم دیدم
این گالوم از همه نظر عالیه
مثل اینکه من تنها نیستم تو این چیزا :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقعا این فیلم ارزشش رو داره...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
shavn (07-27-2015)
من با Hobit خیلی بیشتر از lord of the rings حال کردم خیلی بیشتر شبیه وارکرفت بود من اون اول کار که king الف هارو دیدم خیلی شبیه invoker بود
لامصب bluray 1080 اش 22گیگ بود
جالب اینجاس تلوزیون ایران نشود داد فیلم 5:30 شد 2:30 کیفیتشم فکر کنم 480 بود
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Deadking (07-27-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©