hell for u valve- steam
الان چه وقته no connection to dota2 network هـ؟ اههههه
hell for u valve- steam
الان چه وقته no connection to dota2 network هـ؟ اههههه
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Soul Keeper (07-27-2015),[DR.[mmL (07-27-2015)
دقیقا lol منم عصابمو خورد کرده هی دارم فحش میدم جات خالی خیلی حال میده :/This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم دو روزه هی وسط بازی dc میشم .... مشکل از کجاست ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکل از نت TRASH ایران هست.تمام دوستای خارجی من دارن بازی نگاه میکنن من NO CONNECTION... holy shit واقعا!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
داشتم تو سایت های خبری دوتا می گشتم دیدم یک سایت زده دانلود بک آپ دوتا واسه reborn منم سرعت دانلودم با استیم 200kb و بدون استیم 1.2mb هست گفتم برم از اینجا دانلود کنم بعد دیدم رایگان نیست متوجه شدم باید اکانت بگیرم
بعد متوجه شدم مدیر اون سایت زده رایگان نیست برای اینکه بتونم مخارج هاست دانلود رو تامین کنم من مدت زیادیه خودم تو کاره سایت و اینجور چیزا هستم یک مدت هم با یک سایت دانلود فیلم همکاری میکردم حالا ما سالانه می گرفتیم به اینش کاری ندارم اشتراک vip اون سایت یک اپ مبلغ 4500 هست برای یک ماه حالا هزینه سرور چقدره؟ خب من یک لیک میذارم امیدوارم تبلیغ محصوب نشه کوچک ترین ربطی هم به من نداره این سایت برای دیدن قیمت گذاشتم که خودتون ببینید میهن وب هاست
لینک بالا قیمت هاست دانلوده
اپدیت استیم که 20مگ هم نیست
اپدیت دوتا با reborn هم 8 گیگه خوب ما اصلا میگیم 9گیگ
هزینه 10 گیگ ماهانه 8تومان و سالانه 80تومان میشه
خوب اگه 100 نفر تو یک ماه این اکانت رو از این سایت بخرن میشه ماهی 450تومان (معمولا هر پستش 400تا بازدید داره حداقل یک چهارم می خرن حداقل!)
یعنی ایشون تو سال 80تومان خرج میکنه و تو سال اگه هر ماه 100نفر بگیرن اگه سالانه حساب کنیم میشه 5.320.000 تومان سود ایشون تو یک سال! (البته این میانگینه امکان داره تو ماه بالا پایین بشه ولی حدودا اینه)
ایشون با بهونه تامین هزینه هاست دانلود سالی 5 میلیون سود میکنه اخه تا کی می خواین مردم رو بدوشین؟؟؟؟ وقتی خودمون با خودمون اینجوری می کنیم می خوایم خارجیا نکنن؟
از نظر من این اقا کلاهبرداره یعنی چی آخه؟؟؟ مردم رو خر فرض کردین؟
اره دیگه چرا نه یک گیمر که از هاست و اینها معمولا سرش نمیشه منم بیام این وسط سالی 5 میلیون سود کنم why not?
امید وارم هیچ کس از این اقا خرید نکنه و البته شاهد اینجور چیزا نباشیم
کلاهبرداری نیست که مثلا من پشم 40 تومان از شما بزدم برم اینجوری دارن با پنبه سر میبرن
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
همین الان سایت هست reborn رو برای دان گذاشته رایگان 18 گیگ (با DOTA 2 یکی هست)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
اکثرا" که توانایی دانلود ندارن همون باید بخرن...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این کار شما هم بیای درآمد ایشون رو محاسبه کنی زشت هست بهتره بیای بگی با توجه ب تحقیقات شما نباید از این سایت خرید کرد بعدش اگر اومدن porsidan چرا؟ باید اون موقع توضیح بدید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصلا ما ایرانیا نمیتونیم ب کار هم کار نداشته باشیم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
''iMM (07-31-2015),ABNightmare (07-31-2015),Four-Eyes (07-31-2015),Wind (07-31-2015)
شما میتونی نخری .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ABNightmare (07-31-2015)
اون که معلومه من نمیگیرم من اطلاع رسانی کردم خواه پند گیر خواه هم برو بخرم به چپمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از اونجایی که خیلی وطن پرستم دیگه نتونستم جبوی خودم رو بگیرم گست ندم وگرنه چه شما بخرین چه نخرین من چیزی گیرم نمیاد
اینم طرز برخورده میگه شما می تونی نخری همون حقتونه بزنن تو سرتون پیففففففففففففففففففففففف فففففففف
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
طرف پول داده هاست گرفته اپلود کرده . هر قیمتی بخواد میزاره از یه 1ریال گرفته تا 1 میلیارد ریال . شما توانایی شو داری برو هاست بخر تا مردم از این فاجعه انسانی نجات بدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©