اینقدر بدم میاد بعضی دوستان این کارو میکنن :/ اون یه اشتباهی کرده بقیه چه گناهی کردن گند زده میشه به بازیشونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینقدر بدم میاد بعضی دوستان این کارو میکنن :/ اون یه اشتباهی کرده بقیه چه گناهی کردن گند زده میشه به بازیشونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازیرو 10000% برده بودیم ..... واسه این اینکارو کردم که بفهمه دوتا شوخی نیست که واسه یدونه gem منو force کنه تو مینا techies و منو به کشتن بده (خیلی شعر هم میگفت تو چت )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی به fun اش هست.تازه rank هم نیوده که بگین تقصیر اون بوده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (08-03-2015)
روس در این نوع ندیده بودم
یارو رندوم زده روبیک واسش افتاده از اول تا اخر گیم تو جنگل داره فارم میکنه
شانس اورد بازی با بات بود و رنک نبود وگرنه به فحش میبستمش
Untitled.jpg
The enemy of my enemy is my Friend
همین الان یه دست بازی کردم طرف تا 40 دیقه تو جنگل فارم کرد با bane بعد divin خرید همین جوری باز فارم کرد بازی lp بود خوبه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Deadking (08-03-2015)
جدیدا اینجوری شده یکی از هم تیمیا تو همون بازی میگفت احتمالا این روباته:/This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (08-03-2015)
امکانش هست چون طرف اصلا حرف نمیزنه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Deadking (08-03-2015)
من خودمم دیدم تو کل بازی دو بار طرف یه چیزی به روسی نوشت فقطThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (08-03-2015)
Mmr گرفتن اعصاب می خواد، باید وقتی بردی به خودت بگی، خوب بردم، وقتی باختی هم خیلی بیخیال بگی ایرادی نداره بازی بعد میبرم
Deadking (08-03-2015)
توی lp همیشه یکی هست کارای عجیب میکنه و هیچ حرف نمیزنه!
Deadking (08-03-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©