یه عکسی از دسکتاپت بذار ببینم چه شکلی شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه عکسی از دسکتاپت بذار ببینم چه شکلی شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جریان اپدیتش راسته که تا اپدیتش نکنی کار نمیکنه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
از ریجستری میشه غیر فعال کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Lone Star (08-11-2015)
.r.i.pThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فک کن 1 درصد امام همچین حرفی زده باشه
یه عده آدم عوضی میشینن هدف دار این حرفارو تو دهن بزرگان میزارن، حدیث 100% جعلیه
ویرایش توسط ''iMM : 08-11-2015 در ساعت 02:30 PM
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منبع؟
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
عقل سلیم خود هر فرد!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
----------------------------------------------------------------
سر اینجور مسائل هست که شیعیان باید اطلاع و آگاهی کافی داشته باشند تا به حرف هر کسی قبلشون رو عوض نکنن...
حالا اینکه راحت بود تشخیصش خدا هم باعث و بانیش رو لعنت کنه که دروغ گذاشتن دهن امام اما یک مورد بود اونم اینکه فردوسی یکجا تو شاهنامه گفته عرب ها فلان اند و بیسار!
من اولین بار خوندم خبرشو شوک شدم سر همین گفتم قبل اینکه شعر رو بخونم بیام با سبک شعر فردوسی مقایسش کنم که دیدم بله حرومزاده ها! تا کجا رفتن حرف در میارن فقط برای بهم ریختن آرامش مردم و افزایش حس تنفر مردم ایران نسبت به عربستان و بالاخص نظام فعلی
الانم بدون هیچ مدرکی میان میگن "دیوث" اسم یک فرمانده سپاه ایرانی بوده و "پفیوز" نمیدونم دستیارش بوده عربا اینطوری کردن ما فحش بدیم. اصلا" اینجور چیزا شنیدنش هم آدم رو ب خنده میندازه چه بسا خوندنش...
باو اصلا زمان هخامنشیان عربستان به حساب نمیومده که بخوان دربارش حرف هم بزنن یا انقدر هم اون زمان دانا باشن کاری کنن ما بعدا از اسم اینا به عنوان فحش استفاده کنیم! خخخ حالا روایت داریم میگه کوروش نخواسته اسباش از عربستان رد شن از طریق دریای سرخ رفته سمته مدیترانه درحالیکه اصلش ب خاطر این بوده
سپاه ایران تحمل گرمای عربستان رو نداشه و بهمین خاطر از طریق دریا رفتن نه اینکه کوروش از عربا بدش میومده
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ATER (08-11-2015),A_W_Z_2 (08-11-2015),Mahdi-Void (08-11-2015)
پفیوزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این هم منبع حرف محمد (حتما آخرش رو بخونید)
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%AB
FCB (08-11-2015)
مرسی بابت منبعThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انقدر مردم این چیزارو خوب باور میکنن که نگو...یک مشت دکتر مهندسی که مدرکشون رو تو اینترنت گرفتن هم میان تفسیرش میکنن دیگه جایی برای شک و شبهه بافی نمیمونه والا...
پارسال پیارسال بود توی اف بی یک Page دیدم عنوانش بود "آزادی های یواشکی" محتواش چی بود؟ هیچی عکس خانم های بدون حجاب یا سر باز در شهرهای مختلف...من میخوام بدونم الان سر باز گشتن آزادیه؟!
انقدر هم ماشالا فیلسوف و روشن فکر و آدم منطقی بیرون ریخته که آدم جرات نمیکنه حرف بزنه! حالا چند ترمه اینارو پاس کردن و از کدوم دانشگاه بوده نمیدونم اما واقعا دست مریزاد دارن چون ما خودمون ادعامون میشه ترم 3 کارشناسی کامپیوتریم 14 واحد پاس کردیم کو تا بخوایم به اونا برسیم...
میبینید چقدر دلم پره؟ :دی شرمنده زیاد میشن پستام معمولا...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
زرتشت دین خداستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و پیامبرش زرتشت
این حرف اصلا ساختگی است که بگیم زبان جهنمیان زرتشتی است
ویرایش توسط n.0 n@me : 08-11-2015 در ساعت 06:13 PM دلیل: دوستان منظورو بد متوجه شدن!
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©