ویرایش ، کج فهم شدم !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش ، کج فهم شدم !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط ''iMM : 08-11-2015 در ساعت 07:27 PM
سلام میگم من چطوری شبانه با ویندوز 10 دانلود کنم idm موجود aotu shot down هم موجود ولی وقتی میخوام هایبرینت رو فعال کنم نیستش حتی تو بخش power option هم نیستش داخل ویندوز 8.1 بودش دانلود میکردم ولی الان نیست کمک PLS
من منظور شما رو نمیفهممThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درباره اینکه زبان جهنمیان زرتشتی گفتم این حرف ساختگیه(نه حرف شما) و حرف شما رو تایید کردم
شما مشکلی داری درباره نظر من ؟؟؟!!!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ویرایش توسط n.0 n@me : 08-11-2015 در ساعت 06:00 PM
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
هر مردی که همسرش آرایش کند و از منزل با حالت آرایش کرده خارج شود دیوث است، و هر کس او را دیوث بنامد گناه نکرده است و چنانچه زنی با چهرهٔ آرایش کرده و عطر زنان از منزلش خارج شود، و شوهرش نیز به این کار او راضی و خشنود باشد، با هر گامی که زن با این حالت بر می دارد، برای شوهرش خانه ای در آتش جهنم بنا می شود. پس پر و بال خانم هایتان را از این جهت ببندید که رضایت خدا و شادمانی و بهشتی شدن بدون حساب را در پی دارد و پر بال زنانتان را در این جهت باز نگذارید.
چقد مفهوم خخخ
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
اینطور هم نیست که رو همه چیزم خوشبین باشید اعراب هم بیکار ننشستند شما که در مورد دیوث بحث میکنید این رو هم اضاف کنید کلماتی مانند پارس کردن سگ ها که توی فیلم به طور مثال حضرت یوسف که مربوط به چند شال پیش بود میگفت این چطوری وارد زبانت شد ؟ مگه پارس نیاکان ایرانیت نیستن چرا به صدای سگ میگی ... یا کلمه خوراک و غذا و..... کوتاه فکر نه این طرف نه از اون طرف درست نیست توی این سایت هم هر کس به اعتقاد خودش حرف میزنه
رهی (08-11-2015)
شما اعراب رو فرشته میدونین نمیدونم چرا
کی اعراب رو فرشته دونسته برادر من ؟ چرا از این نسبتا به ما میدی ؟ فک کنم تو و اینایی که این عکسو ساختن دستتون تو یه کاسه اس :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اعراب اگه زبون نفهم ترین مردم زمین نبودن ، که امام و پیامبر براشون نمیومد بگه چیکار کنین چیکار نکنین . چرا واسه ژاپنیا و چینیا امام نیومده ؟ چون اونا میدونن چکار کنن ولی اینا هیچی نمی فهمن خدا خواسته راهنمایشون کنه
حدیث از امام علی (ع) داریم که میگه تو عمل به حق اونا از شما پیشی میگیرن
درسته پفیوز و اینها ساخته خودمونه ولی خیلی از واژه ها هم هست که عربا گذاشتن غذا و پارس کردن و ... ولی خودمونم می دونم دوشمن نامبر وان ما نه امریکاس نه اسرائیل و انگلیس بلکه عربستان سعودیه که برای ضربه زدن به ایران حاضر شد نفت رو بکنه بشکه ای 50$ از اون همه سود بزنه برای ضربه زدن به ما دیگه خودتون تا آخرش رو بخونین(خدا می دونه دیگه چه کار هایی کردن!)
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
هه هه هه هه!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فرشته نمیدونین؟ :/ اسمت چیه؟دی:
اسم من چیه؟ اسم رفیقات غیر از علی اکبر حسن حسین هست؟ :/
هرچی بیامبره باید توی این قاره بیاد چرا ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©