همه حرفات به کنار ولی کی گفته تو بلیزارد باید ماهی 300t بدیم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همه حرفات به کنار ولی کی گفته تو بلیزارد باید ماهی 300t بدیم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (08-17-2015)
نمیدونم شنیدم شایدم سالی 300ت بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
داداش خیلی کار قشنگی کردی d:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کاش همه مث تو بعد این متنای طولانی یه نتیجه اخلاقی 1 خطی هم بنویسن ، من که حوصله خوندن همچین متنیو ندارم
UnHoLy666 (08-17-2015)
پینگ من (بدون سرویس های کاهش پینگ)
پینگم توی EU همیشه 150-200 هستش مگه اینکه نت مشکل داشته باشه.
ولی بازم هیچ سروری US نمیشه ^^
به نظر شما من این reborn رو بخرم یا صبر کنم؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اخه قیمتش حدود 15ت میشه
اکه سایت قابل اعتماد میشناسی هم معرفی کنید
با تشکر
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
یه سری بازیا هستن نسبتا ً گرونن ولی پول میدی میخری بازی میکنی دیگه تا آخرم پولی لازم نیست بدی مثل Rocket League
یه سری دیگه که با پول دادن میتونی روند پیشرفتتو سریعتر کنی و با نصف وقتی که بقیه میزارن برسی به آخر که همه میدونید مثل چی :دی
یه سری دیگه هستن بازی رو مجانی میگیری ولی برای آنلاک کردن بعضی شخصیت ها یا تفنگ ها یا .... باید پول بدی که بتونی خیلی قشنگ از روی کسایی که اون پولو ندادن رد شی ذوق کنی :دی مثل APB و ... (free to play, pay to win)
حالا این وسط یه بازی هست که نه پولی باید بابتش بدی نه برای پیشرفت باید کیسه رو شل کنی, فقط کسایی که میخان از بقیه متمایز شن و پولشم دارن میان آیتمای تزیینی واسه خودشون میگیرن. همه این وسط خوشحالن به هیچکسم ناحقی نشده اون شرکتم داره پول سیاست بی نقصشو میخوره که نوش جونشم باشه !
بشخصه نمیدونم اینجا بحث سر چیه :دی
دزدی یه مثال میزنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوم اینکه اگه یک باز اکانت شنا بخواد دزدیده بشه این کار باعث میشه نتونه وارد اکانت شما بشه
امنیت والو زیر سوال نبرید
و اینکه vlaveسیستم pay2winاجرا نکرده شما میتونی بدون یه قرون خرج بازی کنی و لذت ببری و بازیت از بقیه هم ضعیف تر نباشه
البته این نظر منه و قصد توهین نداشتم
always blame suppourter
D:
reborn خوب هست ولی آپدیت هاش خیلی زیاده فعلا.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هنوز هم بتا هست و باگ داره(مثلا crash شدن بازی موقع load یا وسط بازی).
به نظرم صبر کنید تا اپدیت اصلی بیاد خیلی بهتره.
البته اینم بگم یه خوبی هایی هم داره.
مثلا challenge ها رو که کامل میکنی 50% سکه بیشتر میگیری و کیفیت بازی هم خیلی بهتر شده و دیگه مشکل افت فریم نداره.
متاسفانه سایتی برای خریدن آپدیت سراغ ندارم اما اگه میخواید جدا دانلود کنید میتونم 1-2 جا رو معرفی کنم.
یعنی فقط reborn رو dl کنم اگه هست سایتو بدین
always blame suppourter
D:
میشه آدرس رو پ.خ کنید لطفا؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©