نه .... با اینکه نامحدود گرفتم الان ولی اگه قرار باشه اینجوری حجمو بخوره کمتر از 15 روز بالای 10 گیگ دانلود میشه و سرعت به 30 kb میرسهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه .... با اینکه نامحدود گرفتم الان ولی اگه قرار باشه اینجوری حجمو بخوره کمتر از 15 روز بالای 10 گیگ دانلود میشه و سرعت به 30 kb میرسهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیروز یه کاهش پینگ تست کردم خوب بود 2 گیگ گرفتم شد 3 تومن امروز امدم وصل بشم دیدم تایم اوت میده از پشتیبانی سوال کردم گفت سرور ها امروز کلا خراب هست
فردا درست میشه
حالا جالب این هست نت خودم که قبلا پینگ روی 150 بود جدیدا شده 400 ! امروز هم حتی 1 ساعت هم فیکس نشد بازی کنم
با هزار بد بختی رنک 3.5 رسوندم به 3.9 داشتم پشتم هم بازی ها رو میبوردم که نت
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
من فعلا توی HotS خیلی خوب بازی میکنم ( سر هر بازی بالای 15 takedown و حدود 4-5 death دارم ) ؛ بعدا اگه شد آموزش هیرو هاشم شاید گذاشتم
Deadking (08-18-2015)
تو بازیش هرکس چند تا اسکیل داره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثل وارکرفت 20-30 اسکیل دارن هرکدوم ؟
بعد تا چه عددی لول آپ میشن ؟
استیم شما هم لوگین نمیشه ؟!
یادتون باشه هر هفته معمولا این ساعت استیم قطع میشه واسه سرور ها پس عادیه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
473 مگ هم آپدیت اومد برای reborn مثه اینکه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
اه اه چرا انقدر سرور ها داغون پینگ 170 شده 330 اصن اعصاب برام نزاشته وسط تیم فایت صفحه فریز میشه انقدر پینگ میره بالا
Deadking (08-19-2015)
برای منم همینطور شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موقعی که چند نفر همزمان اسپل های دست جمعی میزنن صفحه فریز میشه یا لگ وحشتناک میشه
به طوری که امروز چنان لگ شد که توی یه صحنه التیمت بلادسیکر رو بجای هیرو روی یونیت زدم
یه بارم که کلاء دوتا 2 فریز شد مجبور شدم بازی رو ریسیت کنم
عالی فقط سعی کن با هیرو هایی بازی کنی که یتونن فرار کنن takedownet کمه death خیلی زیادهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©