بهترین راه کانتر کردنش اگر میخواید ساپورت بازی کنید winter هست دوست عزیز
بهترین راه کانتر کردنش اگر میخواید ساپورت بازی کنید winter هست دوست عزیز
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad_ai69 (08-20-2015)
اورسا باید هیروهای که اسلو میکنن بگیرید جلوش! مخصوصا رنج مثل venom و drow که نفهمه از کجا میخوره البته بازم با bkb میزنه...
من میگم اگر می خوای یه هیرو رو توی 2k بزنی ، نباید مثل 2k ها فکر کنی ! سطحت رو ببر بالا ، پیک نکن اگر پیک رو یورسا کردن last pick رو pl برو اگر بلدی . البته هیرو هست بزنه یورسا رو . بستگی به خودتم داره من با gyro هم زدم یورسا رو . با Beastmaster هم که ulti بسیار خوبی داره و توی bkb یا معمولی مخوردتش میشه یورسا رو کنترل کرد به گفته محمد جان winter هم گزینه خوبیه
Deadking (08-20-2015)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
DRmmL#2130
آقا دهن نتمون سرویس شده کسی نمیدونه هر دست HotS چقدر میگیره ؟؟ توروخدا جواب بدید
Deadking (08-20-2015)
Deadking (08-20-2015)
گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود ... گاهی نمیشود که نمیشود !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان یه سوال در مورد سایت دوتا باف دارام میخواستم ببینم سایت بر جه اساسی اسکیل به هر بازیکن میده به من تو یه بازی هایی که کاره خواستی نکردم very high skill داده ولی تو یه سری بازی که به نظرم ترکوندم رو نرمال یا high داده ببخشید نمیدونستم اینو کجا بپرسم ممنون.
favel (08-20-2015)
سلام به روی ماهت ، به چشمون سیاهتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون سطح بازی هست . سطح بازی شما نیست ! یعنی اون سطحی هست که بازیکن ها درش بازی کردن . مثل این میمونه که بگیم توی لیگ برتر بوده اون بازی . عملکرد فردی بازیکن توی اون بازی به skill bracket مرتبط نیست . نمیدونم تونستم مفهوم رو برسونم یا نه ... :/
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
اتفاقا منم یه مدتی است که 99% مسابقات رو میبازم و 1% رو فقط برنده میشم نمیدونم چرا !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قبلا اینطوری نبودم برد هام خیلی بیشتر از باخت هام بود ولی الان دیگه ....
کسی میدونه دلیلش چیه ؟! سیستم بازی طوری شده باید با سگ نوب ترین پلیرهای تاریخ بیفتیم 99% اوقات ؟
ویرایش توسط Deadking : 08-21-2015 در ساعت 12:02 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©