جدیداً برق هم زیاد میره، یه اطلاع رسانی هم نمیکنن، دیگه کاری نداره که، بیان تو اخباری جایی بگن هر روز فلان ساعت برق میره، تمام![]()
جدیداً برق هم زیاد میره، یه اطلاع رسانی هم نمیکنن، دیگه کاری نداره که، بیان تو اخباری جایی بگن هر روز فلان ساعت برق میره، تمام![]()
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
صحبت برق شد یاد یک چیزی افتادم...
اگر واقعا برای کامپیوتر و سایر وسایل پرمصرف محافظ نگیریم همین اداره برق میلیون ها تومن خرج میزاره رو دستمون :d
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
جالب اینه فقط وسط بازی میره دیوث!
Deadking (08-23-2015)
ایشالا به 6 بلاد سایلنس و item disable هم میدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امکانش هست کروکی بره ناوی؟
Deadking (08-23-2015)
دوست دارم با قویتر از خودم بازی کنم : | یا با هم سطح خودم که فعلا تو دوتا امکان پذیر نیست : |
0% احتمال نمیدم به گرافیک ربط داشته باشه چون اطلاعات بازیو فقط رد و بدل میکنه گرافیک واسه خود بازیه ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (08-23-2015)
بچه ها Twitch برای شما استریم هارو نشون میده ؟
Deadking (08-23-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©