جدیداً برق هم زیاد میره، یه اطلاع رسانی هم نمیکنن، دیگه کاری نداره که، بیان تو اخباری جایی بگن هر روز فلان ساعت برق میره، تمام
جدیداً برق هم زیاد میره، یه اطلاع رسانی هم نمیکنن، دیگه کاری نداره که، بیان تو اخباری جایی بگن هر روز فلان ساعت برق میره، تمام
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
صحبت برق شد یاد یک چیزی افتادم...
اگر واقعا برای کامپیوتر و سایر وسایل پرمصرف محافظ نگیریم همین اداره برق میلیون ها تومن خرج میزاره رو دستمون :d
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
جالب اینه فقط وسط بازی میره دیوث!
Deadking (08-23-2015)
ایشالا به 6 بلاد سایلنس و item disable هم میدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امکانش هست کروکی بره ناوی؟
Deadking (08-23-2015)
دوست دارم با قویتر از خودم بازی کنم : | یا با هم سطح خودم که فعلا تو دوتا امکان پذیر نیست : |
0% احتمال نمیدم به گرافیک ربط داشته باشه چون اطلاعات بازیو فقط رد و بدل میکنه گرافیک واسه خود بازیه ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (08-23-2015)
بچه ها Twitch برای شما استریم هارو نشون میده ؟
Deadking (08-23-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©