خو کشوری که زیرش گنج خابیده خودش رو نباید به خواب بزنه که!
بیدار شه یه تکونی بخوره ایران اقتصاد جهان رو میتونه تکون بده ما فقط کلی سرمایه بخاطر محصولات فرهنگی و کشاورزی و ...
بدست میاریم.
تو یه کشوری سونامی میاد تویه 1 ماه کشور رو آباد میکنن ایران هنوز این همه ساله جاده هاش آسفالت نیس. ناموسن شما بعد از 1ماه شنیدین اخبار درباره ی مردم زیر آوار و شناور چیزی بگه؟:/
یکی از آشنا های من ساخت یه آسفالت رو به عهدی گرفته با یه مهندسه بطوری که خودش ناظر بود میگفت دیدم دارن اشتباه میکنن کارگرا بهشون گفتم فلان و فلان اینطوریه گفت مهندس اینو گفته بعد میره دنباله مهندسه میگه شما گفتی فلان کار رو بکنن برا خیابون؟ گفت بله مشکل داره؟ گفت: مرد حسابی ر*دی به آسفالت که گفت ول کن مهندس و رفت کوچه علی چپ پیچوند. مسئولیت هرکاری رو نباید به هرکسی داد.
اینا جایه گرم نشستن، قشر کارگر که مهمترین قشر هست داره سختی میکشه نه سختی کار سختی زندگی شما فک میکنید حقوق یه رفتگر چقدره؟ 1 تومن میرسه؟ من خودم از یکیشون پرسیدم گفت 700 ت اشکم در اومد اصن 1 تومن با 1 تومن تو این زمونه کاری میشه کرد؟ بعدش میگن جمعیت پیر داره میشه خو جوونا بیکارن درآمد ندارن شغل نیس و ... کلی گرفتاری دیگه الآن ایرانی با استعداد هست تو کشور نمونش رفیقام اینا دارن استعدادشون رو تو جا های شر میزارن پسره با دستمال یزدی درِ ماشینو باز میکنه.رفیق من ترک تحصیل کرده بخاطر اینکه باباش نمیتونست خرج خونواده رو بده رفته سره کار.مردم تو اروپا حقوقشون رو 1 روز دیر میدن میان وسط خیابون اینجا شما 2 سالم ندی بهشون حرف نمیزنن فقط یارانه میخان.
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...