بازم این زلزله تهران داره بزرگ میشه ....
بازم این زلزله تهران داره بزرگ میشه ....
تغییرات جدید در تیم ها: (شاید دیده باشین)
اول از همه اینکه Alliance تیمش مثل قبل شد .
(دیگه وقتشه EG رو بندازیم کنار دوباره fan A بشیم )
همچنین کاپیتان Navi به طور کلی از دوتا رفت.
(این Xboct رو بندازن بیرون حله )
Deadking (08-28-2015),Mohammad_ai69 (08-28-2015),رهی (08-28-2015)
منم هستمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
زلزله اومده مگه تهران ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی اگه از یه پلیر توی دوتا واقعا خوشم بیاد اون Loda هست ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بهترین slardar باز جهان هم هست
البته کلاء از تمام اعضای Alliance خوشم میاد تیم باحالی دارن
Four-Eyes (08-28-2015)
به همچین چیزی نیاز نداریدا !!!!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کی گفته باید هم سر.ر خارجی هم داخلی داشته باشی . شما در داخل مشکل داری نه خارج . فکر میکنم طرف به نفع خودش حرف زده ماهی 270 برای سرور ها فوق العاده استفاده میکنن واسه شرکت ها نه vps که می خواد 10 نفر برن روش . شما اگر قصد فروش داشته باشید اره میشه گفت این خوبه . اما بازم تعداد که بره بالا پینگم میره بالا . تعرفه هاشو بده من ببینم
البته خارج از اینا اگر 10 نفر بشیم و نامحدود میشه ماهی 27 هزار تومان که نسبت به کاهش پینگ ها عالیه . و اینکه اگر پبنگ سرور امریکا رو بیاره 150 ، من یکی از 10 نفر خواهم بود چون برای زبان می خوام
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فیروزکوه چندروز پیش زلزله 5 ریشتری اومد . ولی شهر تهران لرزید .
Deadking (08-28-2015)
قضیه این کلاء چیه ؟ من نمیفهمم یعنی چیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
artstyle گفتش که به زودی به pro gaming بر میگرده چند وقت به استراحت نیاز دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
(چه خوب میشه kourky یا biig dady n0tail بیان navi)
یع گل فعلا خوردم از کارلس ، چه ضربه ای زد لامصب مثل جونیاش :smile30:
من از دوجا پرسیدم جفتشون گفتن 2تا می خواد اینی که شد 270تومان persia-server.com هست اون یکی هم ادرسش یادم نمیاد کلی جاهای دیگه رو هم دیدم ولی با پشتیبانی این دوتا حرف زدم تو اینترنت سرچ کنید vps mikrotik iran سایت هایی که میفروشن میان می خواید خودتون هم برین بگردین که چیزی گیرمون بیاد به نفع هممون باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در مورد دوتا ی پس اس گفتن که باید این دوتا به هم tunnel شن تا کاهش پینگ بشه منم اطلاع دقیقی ندارم راجب میکروتیک
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©