ولک بت میخوره بچه ابودان باشی!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولک بت میخوره بچه ابودان باشی!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اقا کی اینجا پارس انلاین داره؟
از دیشب پینگم توcsgo شذه 800(دوتا 2 جرئت نمیکنم برم)
اونایی که پارس انلاین دارن هم همینطورین؟
چون به پشتیبانیشش زنگ میزنم میگن مشکل کلیه از زیرساخت هست گفتن ساعت 2 درست میشه ولی هنوز درست نشده
The enemy of my enemy is my Friend
من دارم ! مشکل از شرکت زیر ساختشونه ! مشکل اینه که امروز 5 شنبس واسه همین زود تعطیل کردن شرکتا و فردا هم تعطیله دیگه و بعید میدونم تا شنبه یکشنبه درست شه !
اخه من میخواستم یه امروزو فقط بازی کنم دیگه فردا میرم مسافرت تا یه هفتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
بعد از 4 روز آدم میره یه دست بازی کنه .
دقیق 20 بازی
wind ranger جلوی qop تعداد kda 0/8/2
Bh تعداد kda 1/6/2
Keep calm and delete dota 2 from your life
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Deadking (09-03-2015)
پس من رو چی میگی . دیروز 6دست بازی کردم عین 6دست هم باختم . بعدش رفتم مثلا سرور رو تغییر بدم دیدم سرور روی DUBAI بوده !! خلاصه سرور رو EU West گذاشتم 1 دست باختم به خاطر لگ 1 دستم همینجوری باختم (لگ نبودم) دستم سوم که با چند تا ایرانی رفتم بردم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خلاصه حرصم گرفته بود گفتم تا نبرم ول نمی کنم / اینجوری شد که 8دست باختم 1 دست بردم . da*q
"I'm the beast of bedtime tales."
Deadking (09-03-2015)
وقتی اعصاب تون خُرده یا میخواهید Win Rate بالا بره, برید تو سرور روسیه بازی کنید
من تا الان 16 دست تو سرور روسیه بازی کردم 13 دستش رو برنده شدم
در حالی که توی سرور اروپا 1 دست در میان میباختم
ویرایش توسط Deadking : 09-03-2015 در ساعت 09:01 PM
والا من خودم طرفدارشم ولی وقتی موزیک ویدیو هاشو میبینم از خنده میترکم . ولی صداش اون قدر خوبه با کلمه وصف نمیشه تنها کسی که به نظره خودم میشه صداشو باش مقایسه کرد همین امیره خودمونه ( باد نکنید توروبه خدا)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من فکر نمی کنم آهنگ هایی که 13 سال پیش خوندرو گوش کرده باشی من به عمرم تا حالا نشنیدم مثل اون آهنگا الان دیگه خیلی سیاسی کردن آهنگ هارو
حالا برو جلو دوستات قصه بساز از خونهبگو خوبم سلامم می رسونمبگو دورم ولی بخوای خودمو الانم می رسونم
با همه خوبن و با من نه ، هی منو می کوبنو نا مردن!
Amir tataloo : Too kooche ma ham Aroosi mishe
حالا برو جلو دوستات قصه بساز از خونهبگو خوبم سلامم می رسونمبگو دورم ولی بخوای خودمو الانم می رسونم
جمله ی dont believe everything u think برای اینجا کاربرد داره این خا.................... یه م ا ل عکساش با دختراش هنوز هست حالا رفته ریش و از این چیزا.... اصلانم قبول ندارم درست شده! چاخانی بیش نیست!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©