The Viper (09-05-2015)
این ویدیو مخصو آقای Ajax هست حتما ببین
Ajax's birthday
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Ajax (09-05-2015),FCB (09-06-2015),Mohammad_ai69 (09-06-2015),The Viper (09-05-2015),WardeN (09-05-2015)
چه روزهایی که نگذروندیم...چه تقلید هایی که صورت نگرفت و هنوزم آثارش هست...چه رابطه هایی که خراب نشد...یکسری تاپیک های انجمن زحمتی که براشون کشیده شده با هیچی قابل مقایسه نیست و هرکی باشه فکر میکنه نویسندش پول گرفته دریغ از اینکه اینا همش عشق بوده!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با تمام اینها ما هنوز هستیم و دوتاباز روز ب روز طرفداراش بیشتر میشن...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
چقدرم زود میگذره همین دیروز بود اومدیم سایت
کلا حال میکنم با این سایت تشکر از همه..
امروز رفتم دندون پزشکی ساعت 6 صبح رفتم،بغل دندون پزشکی یه پارک بود،منم یهو خوابم برد رو صندلی بیدار شدم دیدم 9 رفتم داخل گفتن برو 24 (24 شهریور) بیا شانسه ما دارم خداییش.
ویرایش توسط Apdentist : 09-06-2015 در ساعت 10:00 AM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
منم بعد از تقریبا دو هفته ایی برگشتم! خداییش دلم واسه سایت تنگ میشه خیلی خوبه اینجا دم همه بچه ها و مدیرا گرم تولد مدیر سابق هم مبارک! و بازگشت میپو :d
یه مدتی از خوزستان زدم بیرون! الان تهرانم... گرمای خوزستان رو واقعا نمیشه تحمل کرد!
دوستان کسی هارد اکسترنال wd نخره اصلا . واسه من امروز سوختش
WardeN (09-06-2015)
تشـــــــکر،خوش اومدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Soul Keeper (09-06-2015)
سلام
.
من یکی از دوستام چند باری تو یاهو خبرم کرده ولی حرفش رو کامل نزده ! نمیتونستم پیداش کنم
.
خواستم اینجا صداش کنم و بگم دادا امروز رو تو یاهو هستم سعی میکنم آف نشم ! کاری داشتی بگو فوقش اینه که بعداً میبینم
.
با تشکر از همه ی شما !
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©