تایید میشه. حتی اگه نسوزه هم خیلی وقتا یه سری مشکلات عجیب واسش پیش میاد که فقط باید فرمت کنی و قید اطلاعاتتو بزنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تایید میشه. حتی اگه نسوزه هم خیلی وقتا یه سری مشکلات عجیب واسش پیش میاد که فقط باید فرمت کنی و قید اطلاعاتتو بزنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
آمار خرابی سی گیت خیلی بیشتر از wd هست که :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در کل هادر دیسک حساس ترین قطعه تو کیس هست.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
مار میشین دیلواپَسهَ ،غوصه خورهِ می دَستهَ جاجاقالان بیگید اونهَ تی زای وَگَردهِ اَ روزانبیمیرم تی نامِ ره ،تی او دونهَ چوشمانهِ رهمار مَرَهَ حلال کُون،کَرَه دِه واوینم مامانمامان جان پیله خانوم گوله مریم خستهدینی کی چُتو تی زای جوانی پیر بوستهمامان کی اَمرَه جوز تو بَگَم می رمزه و رازهتَرَه کَم دَرَمه مار ،مامان هَن می نیازهمامان تی جان قوربان ،تی او چوشمانَ قوربانمَرَه حلال کُون مار،وَگَردَم جان مامانمامان دنی چقد مار تی مانَستَن ایسادهدنی اَ خاک چقد زای هچین هچین فیشادهمن از تو یاد بیگیفتَم کی می سر هَتو بُجورَهتو می غم نوخور مار جان کی تی غم بوخورهمامان تی جان قوربان ،تی او چوشمانَ قوربانمَرَه حلال کُون مار،وَگَردَم جان مامان
مادرم دلواپسه ،غصه میخوره از دست منرفقا بهش بگین که بچه اش همین روزها برمیگردهبمیرم برای اسم تو ،برای دو چشم های تومادر منو حلال کن ،دیگه دارم میبُرم (کم میارم)مامانمامان جان ،خانم بزرگ ،گل مریم خستهمی بینی که چطور بچه ات در جوانی، پیر شده؟مامان به چه کسی جز تو رمز و رازمو بگم؟تورو کم دارم مادر ،مامان همین نیازه منهمامان قربون تو و چشم های تومنو حلال کن مادر ،بر میگردم به جان مامانمامان می دونی چقدر مادر شبیه تو وجود دارن؟می دونی این خاک ،چقدر بچه رو همینطور بیخود دور ریخته؟من از تو یاد گرفتم که سرم اینجور بالاستو غم منو نخور مادر جان ،چه کسی غم تو رو می خوره؟مامان قربون تو و چشم های تومنو حلال کن مادر ،بر میگردم به جان مامان
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
FIFA_PES (09-07-2015),M.Lo4DinG (09-07-2015),n.0 n@me (09-06-2015),Prince Of Persian (09-07-2015)
خیلی حس بدیه که ویندوز عوض کنی بعد همه فایل مهمت تو هاردت باشه بعد اونم بسوزه
عخخخخیییییییییییThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
هارد قبلی لپ تاپ منم که خراب شده بود و bad sector گرفته بود باز کردم دیدم wd بوده !! به نظرم مارکای دیگه مثل silicon Power بهتر هستن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
تا اون جایی که من اطلاعا دارم 3 برند هارد بالا 500 گیگ میزنن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
WD
sea gate
toshiba
و اگر هم بنده دیگه ای هم میزنه حداقل تو ایران وارد نمیشه.
بحث سر HDD هست نه SSD
ویرایش توسط ATER : 09-07-2015 در ساعت 01:18 AM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
حتما واجب شد ریپلییش رو ببینمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دمت گرم اخه دقیقه 1 روششششان
کامپیوتر 18 ساعته تو دانلوده ریبورنه 4 ساعت دیگه دانلود میشه
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©